Ce trebuie să faci seara ca să arăţi de milioane dimineaţa

Distribuie

În timpul nopţii capacitatea naturală a tenului de a se reface, funcţionează la maximum. Studiile arată că celulele se repară de 8 ori mai repede noaptea, iar hormonii de creştere stimulează producţia de colagen. Toate femeile îşi doresc să arate bine de dimineaţa. Pentru a fi în formă maximă şi pentru a vea un ten impecabil trebuie să ajuţi şi tu prin câteva metode.Vezi care sunt acestea!

Demachiază-te

Este important ca în fiecare seară înainte de culcare să-ţi demachiezi faţa. În primul rând îţi laşi faţa să respire, iar în al doilea rând, doar aşa celulele tale se vor regenera. Ţine minte, demachierea tenului, înainte de culcare, este obligatorie!

Exfoliază-ţi pielea

Ca să obţii acel aspect proaspăt şi tânăr, celulele moarte trebuie îndepărtate. Pentru a evita expuneare pielii la razele ultraviolete, ar fi cel mai bine să-ţi exfoliezi pielea înainte de a merge la culcare. Pentru pielea obosită, sunt recomandate cremele pe bază de retinol, care desfundă porii şi sporeşte formarea celulelor de colagen.

Îngrijeşte-ţi ochii

Pentru că sunt zilnic expuşi razelor de soare, ochii sunt cei mai obosiţi. Ca să reduci din oboseală şi ca să-ţi răsfeţi ochii, aplică o cremă grasă în jurul ochilor. Acesta îţi va hrăni şi hidrata pielea.

Ai grijă la buze

Chiar şi în sezonul cald, multe femei se plâng de buze uscate. Ca să eviţi acest lucru trebuie să le hidratezi şi pe ele în profunzime. Cel mai bine ar fi să înmoi o periuţă de dinţi în puţină apă iar apoi în bicarbonat de sodiu şi să-ţi exfoliezi buzele. Pentru o răsfăţare totală, aplică pe buze un produs care să netezească şi să calmeze buzele, un ruj care să conţină glicerină sau pantenol.

Ai grijă la ce mănânci

Dacă vrei să ai o faţă senină şi odihnită dimineaţa, evită consumul de vin, orez, cartofi sau ciocolată. Aceste alimente îţi vor da o senzaţie de balonare. Alege să consumi în locul lor nişte legume sau fructe crude.

Poziţia în care dormi

Cea mai bună poziţie pentru dormit este cea pe spate. Dacă nu îţi pare confortabilă, poţi schimba pernele obişnuite pe cele din satin, moi şi fine. Evită să dormi pe burtă cu faţa apăsată pe pernă. Pe lângă faptul că sângele nu circulă bine şi se formează ridurile, te mai scoli şi cu faţa „şifonată”, care în pofida îngrijirii de cu seară, nu arată deloc sexy dimineaţa.

Ai grijă de tenul tău şi fii frumoasă!

 

 


Distribuie
..