Ce coafuri să-ţi faci singură acasă de REVELION. VIDEO tutorial

Distribuie

Anul 2014 trebuie întâmpinat ca la carte, iar orice pasionată de modă trebuie să îşi aleagă din timp atât ţinută, cât şi coafură. Dacă vrei să economiseşti o sumă semnificativă de bani, atunci ar fi cazul să te ocupi singură de coafură pentru petrecerea de Revelion, mai ales dacă ai depăşit puţin bugetul în ceea ce priveşte hainele.

Dacă încă nu ai reuşit să îţi faci o programare la coafor, iată câteva coafuri elegante şi surprinzătoare pentru noaptea dintre ani pe care le poţi realiza chiar tu:

1. Coafura accesorizată cu diademă

2014 este anul coafurilor cât mai surprinzătoare şi rafinate, aşadar optează şi tu pentru un look şic şi foarte elegant. Uimeşte-i pe toţi prietenii tăi cu o coafură elegantă, accesorizată cu o diademă de printesă, scrie bzi.ro.  Pentru a realiza această coafură ai nevoie de un colier, nşste cercei şi o brăţară cu pietre mari, o cordeluţă din plastic, un cleşte şi un pistol de lipit.

Mai întâi, desfă toate pietrele sau margelele şi lipeşte-le cu pistolul de lipit pe cordeluţă din plastic una câte una, până la jumătatea acesteia. După ce ai realizat diadema, treci la următoarea etapă: coafarea propriu-zisă. Dă-ţi mai întâi pe păr cu un spray de protecţie, apoi împarte părul în două şi începe să-l ondulezi şuviţă cu şuviţă în bucle cât mai lejere. După ce ai făcut buclele, scutură puţin părul, pentru a se aranja cât mai natural, apoi, cu ajutorul degetelor, dă-ţi părul pe spate şi periază buclele cu o perie mare, pentru a le da cât mai mult volum.

Tapează parul din creştetul capului cât mai mult, apoi prinde-l cu câteva agrafe subtil. Dă-te cu puţin fixativ, apoi pune diadema şi treci peste ea, în laterale, suviţele de par din faţă şi prinde-le cu agrafe la spate.

2. Coafură împletită

Dacă vrei să adopţi un look cât mai romantic şi boem cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, atunci coafura perfecta pentru tine este cea împletită. Pentru această coafură ai nevoie de doi cleşti de păr, agrafe şi un elastic de păr transparent şi, bineînţeles, puţină îndemânare şi răbdare.

Pentru a-ţi realiza o astfel de coafură, mai întâi împarte părul în două, începând cu partea din spate şi prinde-le cu un cleşte ca să stea cât mai fixe. În partea din faţă, fă o împletitură simplă, cât mai naturală, apoi fă o mică coamă frantuzească în partea de sus a părului şi prinde-o atent cu o agrafă.

Prinde alături de coamă şi partea de păr rămasă necoafată, apoi prinde-ţi părul cu ajutorul unui elastic transparent, tapează-l puţin, apoi ia câte o şuviţă din coadă şi prinde-o la spate ca o buclă. Fă acest proces până când reuşeşti să prinzi tot părul. La final, dă-ţi cu foarte puţin fixativ.

Iată cum, în doar câţiva paşi, îţi poţi realiza chiar şi singură cele mai elegante coafuri de Revelion. Puţina imaginaţie, meticulozitate şi răbdare pot face minuni chiar şi pentru cele mai nepricepute mâini. Aşadar, fă economii în acest an şi realizează-ţi singură cele mai spectaculoase coafuri, cu care cu siguranţă vei atrage foarte multe priviri admirative.


Distribuie
..