Ce afecţiuni tratează şi ameliorează REFLEXOTERAPIA

Distribuie

Majoritatea oamenilor consideră că reflexoterapia este, în mare parte, extrem de relaxantă. Un lucru important de reţinut este acela că masajul de acest tip nu trebuie să fie dureros.

În mod normal, starea pe care majoritatea pacienţilor o au după un masaj de reflexoterapie este de calm şi relaxare. În anumite cazuri este posibil să simţi o oarecare senzaţie de somn, datorată faptului că, prin stimularea anumitor ţesături din corp, organismul se relaxează şi intră într-o stare de amorţire extrem de plăcută.

Uneori pacienţii pot avea greţuri, anxietate sau chiar o stare depresivă, însă asta se întâmplă foarte rar şi este o stare temporară, ce face parte din procesul de vindecare.

Principalele motive pentru care tot mai multe persoane aleg să se trateze prin masaj de reflexoterapie sunt:

– Stresul şi afecţiunile cauzate de stres;

– Durerile de cap;

– Probleme de natură digestivă;

– Artrita;

– Insomnie;

– Dezechilibrul hormonal;

– Rănile;

– Problemele menstruale, precum sindromul premenstrual;

– Constipaţia;

– Durerile de spate.

Reflexoterapia este o metodă terapeutică, alternativă, extrem de populară. Ea ajută la relaxarea totală a corpului, îmbunătăţeşte circulaţia, calmează şi reduce oboseala de la nivelul picioarelor şi contribuie la vindecarea diferitelor afecţiuni. Masajul de reflexoterapie este o metodă care ajută şi poate vindeca bolile, însă ea nu trebuie să înlocuiască în totalitate medicamentele.


Distribuie