Câteva SFATURI care te vor ajuta să arăţi dar şi să te simţi SEXY

Distribuie

Nu e nevoie să numeri zilnic caloriile şi să te supui stresului interminabil al regimurilor alimentare pentru a arăta şi a te simţi sexy. Pentru ca să arăţi cum vrei, ar trebui să încerci câteva sugestii care s-au dovedit a fi foarte eficiente.

1. Poartă întotdeauna tocuri

Tocurile înalte pot provoca dureri şi disconfort şi de multe ori sunt extrem de scumpe. Adevărul este însă că tocurile sunt necesare. Ele vor adăuga instant un plus de savoare, te vor face mai sexy şi te vor avantaja indiferent de vestimentaţia pe care ai ales-o.

Tocurile îţi vor face picioarele să arate mai lungi, iar astfel şi tu vei arăta mai slabă. 

2. Descoperă stilul care te reprezintă

Potrivit celor mai mulţi dintre specialişti, tot ceea ce îmbraci poate trimite semnale care pot captiva o mulţime.

Totul depinde de ce şi cum îmbraci. Ai grijă deci, îmbracă-te cu hainele care îţi complimentează cel mai bine trupul, te fac să te simţi bine.

3. Acordă atenţie sporită mâncării

Când vine vorba de mâncare, rezumă-te la acest lucru şi nu încerca să faci mai multe în acelaşi timp.

Dacă te aşezi liniştită cu un bol în faţă privind la ultimul episod al serialului preferat, vei sfârşi prin a consuma mult mult decât în mod obişnuit, dacă ai sta liniştită la masa din bucătărie fără nicio altă distracţie exterioară. Şi aminteşte-ţi, mînânci pentru că ţi-e foame, nu pentru că eşti stresată.

4. Fii atentă la capcanele alimentare

Totul începe din nevoia de a face bine. Te decizi să-ţi faci o salată pentru dejun aşa că începi prin a adăuga spanac, morcovi, roşii. Dar pe măsură ce vine şi pofta, felul tău de mâncare se îmbogăţeşte cu alte „nimicuri” nu la fel de sănătoase precum ouă, şuncă, crutoane, dressing etc. 

sursa: lyla.ro


Distribuie
..