Câte trucuri de makeup poți face cu un cub de gheață?

Distribuie

Ai produse și accesorii de machiaj indispensabile, însă uneori ai la îndemână și mici trucuri care pur și simplu pot face minuni.

Plimbă un cub de gheață pe față sau stropește-ți tenul cu apă rece și astfel stimulezi circuația pielii din această zonă, iar totodată amâni apariția ridurilor. Iată ce trucuri mai poți încerca:

Privire odihnită

Ia sulul de tifon steril, taie o bucată mică, du-te la congelator, ia un cub de gheață și împachetează în tifon cubul. Apoi trece cubul peste ochi și sub zona sensibilă a acestora, pentru a reduce aspectul cearcănelor și al ochilor umflați la prima oră a dimineții.

Ten impecabil

Un truc foarte bun pentru a închide porii măriți este să treci peste ten, înainte de a aplica fondul de ten, un cub de gheață. Gheața reduce mărimea porilor și poate reduce edemul facial, care ar putea cauza umflarea în exces a porilor.

Tratament cosmetic homemade

Prepară un ceai negru, lasă-l la răcit, apoi toarnă-l în suportul special pentru cuburi de gheață și lasă-l să congeleze. Folosește cubulețele pentru a decongestiona zona din jurul ochilor – cafeina conține antioxidanți, cofeină și astringenți. Mai mult, poți pune la blender castraveți, mango sau căpșune și o cană de apă, apoi dă amestecul la congelator, după ce l-ai turnat în tăvița de gheață. Măcar o dată pe săptămână ia câte un cub și trece-l pe față, pentru a-ți exfolia pielea.

 

Remediu anti-coșuri

Ia un cub de gheață din congelator, înfășoară-l într-o bucată de tifon steril și ține-l apăsat pe coșul sau pe coșurile despre care știm că pot arăta atât de inestetic! Gheața poate reduce inflamația și poate chiar amorți puțin locul respectiv, care uneori e dureros.

unica.ro.


Distribuie
..