CASTRAVEŢII te scapă de CELULITĂ

Distribuie

Compoziţia castraveţilor face ca aceste legume să fie o binefacere pentru trup şi frumuseţe.

Mâncând castraveţi împuşti doi iepuri: te hidratezi, iar pielea ta are numai de câştigat. În plus ai toate şansele să scapi şi de grăsimea de pe burtă.

Castravatele este o legumă pe care omul o consumă de mai bine de 10.000 de ani şi este din Asia. A fost mâncat prima dată în India şi de aici s-a răspândit în Egipt, Grecia şi apoi în toate grădinile de zarzavat din Europa.

Castravetele are cea mai mică valoare calorică dintre toate legumele, 100 de grame însemnând doar 13 calorii. Acesta este motivul pentru care este inclus în toate dietele şi există chiar şi o dietă care se bazează pe castravete.

El reprezintă o sursă excelentă de apă naturală, 98% din castravete fiind apă filtrată şi mineralizată natural. Castravetele conţine vitamina A şi C şi un amestec binefăcător de minerale: potasiu, molibden, calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc şi mangan. Combinaţia de minerale şi vitamine are darul de hrăni stratul de colagen, ceea ce face ca celulita să fie tratată din interior cu maximă eficienţă, doar mâncând catraveţi proaspeţi.

Pentru eficienţă maximă trebuie să mănânci doi-patru castraveţi proaspeţi la fiecare masă, inclusiv la gustări. Trebuie mâncaţi ca atare, iar în cursul perioadei în care aplici dieta cu castraveţi este ideal să reduci drastic consumul de sare şi alimente sărate.

femeia.ro


Distribuie
..