Castravetele, un remediu MINUNAT pentru arsurile solare

Distribuie

Suntem în sezonul estival şi majoritatea dintre noi adoră să mergă la plajă. Se mai şi întâmplă să uităm să folosim o cremă de protecţie solară, iar noaptea ne chinuie insomnia, provocată de soarele puternic de peste zi. Pielea poate suferi arsuri foarte neplacute și uneori chiar grave.

Prin urmare, după o zi cu soare din plin, cautăm în magazine loţiuni după plajă care sunt, însă destul de costisitoare şi în unele cazuri şi ineficiente. Cele mai bune sunt loţiunile din extracte naturale precum aloe vera, ulei de jojoba sau extract de castravete. Loţiunile după plajă au un rol bine definit, fiind concepute pentru a calma pielea, a-i reda strălucirea şi a regenera celulele. Ingredientele active regenerante pătrund în epidermă, pentru a stimula procesul natural de refacere şi conferă totodată o senzaţie placută, răcoritoare.

Pentru o vindecare cât mai rapidă atunci când nu aveţi la îndemână nicio loţiune, o puteți face chiar acasă. Loţiunile de soare cu castraveţi

Vă vor face cu siguranţă să vă simtiţi mai bine după o zi de plajă. Această loţiune solară făcută în casă, nu va calma doar arsurile solare şi mâncărimile, dar va face pielea moale şi catifelata.

Ingredientele

Se taie un castravete şi se stoarce sucul cu ajutorul unui storcător. Sucul obţinut se amestecă cu ¼ de ceaşcă de glicerină şi ¼ ceaşcă de apă de trandafiri. Castravetele are proprietăţi de vindecare rapidă a pielii, iar apa de trandafir exfoliază. Loţiunea se păstrează la rece.


Distribuie