Machiaj cu nuanţe metalice şi rujuri în culori vii, potrivite pentru acest sezon

Distribuie

Anul acesta se anunţă a fi un an puternic, deosebit. Din acest motiv şi machiajul trebuie să fie unul pe măsură. Noul sezon aduce o gamă largă de culori, texturi şi tehnici de machiaj inedit, menite să deschidă orizonturi noi şi să pornească curiozitatea faţă de această formă complexă a artei.

Accentul primăvară/vară cade nemijlocit pe ochi şi aspectul cuceritor al acestuia. Nuanţe metalice, ochi accentuaţi, sprâncene puternice şi hotărâte, rujuri în culori vii, retro make-up, toate adaptate noilor tendinţe şi destinate stilului nonconformist de primăvară.

Intens colorat sau împodobit cu elemente decorative, machiajul ochilor este deosebit de pregnant. Se dă importanţă elementelor din anii ’80. După inspiraţia epocii grunge a anilor ’90, machiajul din acest sezon îmbină elementele tipice ale stilului „rock sofisticat”.

Un alt tip de machiaj este inspirat din anii ’60 şi presupune genele false individuale sau conturarea grafică în stil Twiggy. Machiajul cu nuanţe metalice se păstrează în tendinţa acestei primăveri. Se menţin nuanţele de bronz, argintiu, arămiu şi nuanţa vedetă a anului 2013, roz-auriul.

O altă tendinţă de primăvară/vară 2013 este machiajul natural, cu ten impecabil, conturat şi iluminat, perfecţionat prin primere şi conturări discrete ale pleoapei.

În primăvara / vara anului 2013  există numerose elemente statement cu care ne putem „juca” pentru a obţine un machiaj plin de culoare.

În funcţie de dorinţele proprii şi evenimente, putem crea un machiaj mai sofisticat sau unul mai natural. Important este să alegem cu gust fiecare culoare şi s-o combinăm corect.


Distribuie