Care sunt ALIMENTELE ce accelerează îmbătrânirea şi află SECRETUL tinereţei

Distribuie

Specialiştii afirmă că mâncarea influenţează toate sistemele organismului aşa că trebuie alese corect alimentele pe care le consumăm. Un rol extrem de important în stabilirea regimului alimentar îl joacă, de asemenea, cantitatea de mâncare din farfurie şi ora la care ne aşezăm la masă.

Majoritatea roduselor pot fi împărţite în două grupe. În prima sunt introduse cele care în timpul digestiei generează acizi, iar a doua, alimentele alcaline. A doua categorie este şi cea mai sănătoasă.

Iată ce alimente ar trebui evitate: zahărul, ciocolata, cofeina, făina albă, îndulcitorii artificiali, chipsurile, cartofii prăjiţi, carne, margarina, laptele şi untul de soia, stridiile şi prăjelile.

Pentru a stopa procesul de îmbătrânire, trebuie redus consumul de grăsimi şi zaharuri, sporind, totodată, cantităţile de proteine, antioxidanţi şi vitamine.

De asemenea, trebuie reduse expunerile la soare, ţigările, alcoolul. Apa este băutura perfectă pentru cele care vor să arate tinere cât mai mult timp.


Distribuie
..