Căderea părului poate fi stopată! Există o metodă eficientă și non-invazivă

Distribuie

Vîntul și temperaturile ridicate ne-au deteriorat vizibil podoaba capilară, iar schimbarea anotimpurilor ne afectează iarăși aspectul exterior. În consecință căderea părului în exces, structura uscată și despicată a firelor, lipsa de strălucire ne indispune.

Toamna nu ne mai afectează starea de spirit dacă sîntem mulțumiți cu ceea ce sîntem. Reclamele cu dive care își aruncă părul plin de viață pe spate pot fi înlocuite cu propria ta imagine în timp real.

Modalitățile sînt diverse, însă o popularitate desăvîrșită și pe bun merit este mezoterapia – o tehnică specială de injectare a unui cocktail de compuși care regenerează și stimulează creșterea părului.

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este un procedeu de administrare intradermică a substanțelor medicamentoase în doze mici. Medicamentul în combinație cu alți compuși  acționează în anumite regiuni ale scalpului și stimulează totodată circulația sanguină. În rezultat, este redusă căderea firelor de păr și înălbirea prematură a acestora.

Cum acționează mezoterapia ?

Mezoterapia este eficientă anume în cazul cînd căderea este cauzată de lipsa de vitamine și minerale. În urma unor analize și consultații la medicul specialist, se va determina cauza exactă și care este tratamentul potrivit.

Numărul de proceduri este stabilit alături de medicul dermato-cosmetolog și poate fi de la 5 la 10 proceduri , cu o frecvență a unei proceduri de la 5 la 7 zile. Efectele pozitive ale mezoterapie depind de mai mulți factori , printre care:

  • Calitatea produselor administrate
  • Calificarea expertului

Eficacitatea acestor proceduri de mezoterapie a scalpului  este vizibilă după 2-3 săptămîni de la începerea tratamentului.

Și rezultatul este…

Firul de păr devine mai ferm, mai sănătos, iar căderea firelor de păr este încetinită.

Unde poți beneficia de un tratament eficient?

C. M. OftalmoCorrect propune servicii dermatologice și cosmetologice pentru fiecare. Astfel, procedura de mezoterapie, care este recomandată atît femeilor, cît și bărbaților, este bine cunoscută printre pacienții satisfăcuți. Medicul certificat în domeniu, dr. Cristina Kirchyu,  vă stă la dispoziție.

Pentru a vă convinge de rezultatele pozitive vă propunem o ofertă:

Cu doar 616 lei în loc de 880 lei pentru 2 şedinţe de Mezoterapie împotriva căderii părului + consultaţie + tratament + 15% pentru următoarele proceduri.

Oferă-I strălucire și vigoare părului tău la un preț redus!

Nu ne preocupă efectul de scurtă durată, ci tratarea problemei încă de la origini.

 


Distribuie
..