BUCLELE revin în forţă. Metode prin care îţi poţi aranja părul CREŢ

Distribuie

În această toamnă se anunţă o revenire spectaculoasă a buclelor. Fie că acestea sunt rebele şi vrei să le porţi într-un mod nebunatic, fie la o şedinţă, buclele au revenit în forţă, şi rup toate standardele de până acum.

Iată modalităţile care te ajută să-ţi aranjezi părul creţ pentru a fi în vogă:

Coada împletită într-o parte. Dacă alegi clasica împletitură în 3 sau moderna împletitură fishtail, nu vei greşi cu această coafură. Alege să scoţi din frumoasa împletitură mai multe şuviţe pentru a fi cât mai naturală. Acesta este look-ul ideal pentru tine în cazul în care eşti romantică.

Valuri ondulate. Fă-ţi valuri în păr, iar aspectul va fi fără îndoială spectaculos. În toamna aceasta, valurile sunt la mare căutare, iar tu te vei evidenţia într-un mod foarte original.

Bucle bine definite. Defineşte-ţi buclele. Foloseşte o cremă specială pentru păr care îţi va da o mână de ajutor, sau foloseşte un ulei pentru păr destinat părului creţ. Cu acest look natural vei fi 100% în trend.

Bucle voluptoase. Acest tip de coafură este în vogă anul acesta. Stiliştii au definit această aranjare de păr ca fiind : bucle largi, cu un aspect uşor rebel, şi care oferă un aspect sexy, uşor ciufulit.


Distribuie
..