Botox natural, ieftin și eficient! Dacă-l aplici o dată pe săptămână, vei arăta ca la 20 de ani

Distribuie

Îmbătrânirea tenului este un proces de care nu scapă nimeni, oricâtă grijă ar avea de piele. Ridurile sunt inamicii principali ai fiecărei femei, care face tot posibilul ca să le combată și să le trateze.

Unele femei aleg tratamentele naturale, pe când celelalte ale botoxul, o alternativă scumpă și periculoasă. Botoxul este varianta rapidă de „tratare” a ridurilor și multe femei îl aleg, pentru că oferă rezultate vizibile imediat. Ceea ce nu înțeleg aceste persoane este riscul la care se expun.

Botoxul este compus, în principal, din toxina botulinică și odată injectat stopează transmiterea impulsurilor nervoase în zona respectivă. El acționează instantaneu și reduce contracția mușchilor faciali, responsabili de crearea ridurilor.

Din fericire, există un tratament foarte ieftin, dar care dă aceleași rezultate ca și botoxul aplicat de către medici.

Iată de ce ai nevoie:

Ingrediente

1-2 linguri de mălai

5 linguri de suc proaspăt de morcov

1 lingură de smântână cât mai slabă

Pune 100-150 de ml de apă într-un recipient, adaugă mălaiul și lasă-l la foc mediu. Amestecă ingredientele până se îngroașă și scade. Ia-o de pe foc și așteaptă să se răcească. Adaugă sucul de morcov și smântâna, apoi amestecă până obții o pastă omogenă.

Înainte de aplicarea măștii, spală-ți bine fața. Aplică masca pe zonele afectate și las-o să acționeze timp de 30 de minute, apoi clătește cu apa calduta. Poți folosi masca rămasă, dar pune-o într-un recipient și depoziteaz-o la frigider.

Se recomandă aplicarea tratamentului de 3-5 ori pe săptămână, pentru efect maxim.

spynews.ro.


Distribuie
..