Berea, ingredientul MINUNE pentru păr

Distribuie

Se ştie că berea conţine o mulţime de vitamine. Este considerată aliment şi are nenumărate beneficii asupra organismului. Puţini ştiu însă ce se întâmplă când aplici bere pe păr.

Astfel, dacă vreţi un păr bogat şi sănătos nu ar strica să încercaţi o mască din bere şi gălbenuş de ou. Reţeta este simplă. Aveţi nevoie de 150 de mililitri de bere şi două gălbenuşuri de ou, notează observator.tv.

Apoi, amestecaţi bine până când obţineţi o soluţie omogenă, pe care o aplicaţi pe toată lungimea părului. Acoperiţi părul cu un prosop sau cu o folie de plastic şi menţineţi masca pentru aproximativ 30 de minute. Clătiţi părul cu apă călduţă.

Nu este singura variantă pe care o puteţi utiliza. O mască ideală pentru zilele călduroase este masca din bere şi iaurt. Luaţi un iaurt mic, un avocado şi o cană de bere. Avocado trebuie pasat bine de tot cu un blender până ce obţii o pastă fără bucăţi întregi. Adaugi iaurtul şi berea şi aplici masca pe părul umed. Las-o să acţioneze jumătate de oră înainte de a o clăti.


Distribuie
..