Berea, băutura care îţi hidratează TENUL şi PĂRUL. Prepară două reţete de măşti, în condiţii de casă

Distribuie

Ştim că de frumuseţe trebuie să avem grijă zi de zi, iar pentru rezultate vizibile, e nevoie de puţină atenţie şi bineînţeles, bere. Ceea ce nu ştiaţi este că această băutură are proprietăţi miraculoase pentru tenul şi părul nostru. Băutura preferată a barbaţilor este des folosită şi în saloanele de frumuseţe, iar una din măştile faciale cele mai populare şi uşor de utilizat în condiţii casnice este cea din bere cu albuş de ou.

 Ţi-am pregaătit două reţete miraculaose de măşti din bere pentru ten şi păr.

Mască pentru TEN
Această mască hidratează pielea, îmbunătăţeşte elasticitatea ei, conferindu-i prospeţime.

 Cum o prepari:

Se bate un albuş de ou şi se amestecă cu o jumatate de pahar de bere, pînă se obţine o masa moale.

 Aplicare:

 Se spală faţa cu un săpun moale, se aplică masca pe obraji, frunte nas şi bărbie, şi masăm timp de 15 minute. Dupa 15 minute, scoatem masca cu ajutorul unui prosop umezit în apa calduţă.

Mască pentru PĂR

Berea este utilizată frecvent şi în regenerarea podoabei capilare, deoarece este un ingredient ce conţine o mulţime de vitamine, minerale şi substanţe nutritive, care conferă volum şi luciu parului tău. În bere se conţin Vitaminele din complexul B care stimulează creşterea părului, combate mătreaţa dar şi previne căderea acestuia.

O mască uşoară care face minuni părului nostru este cea din bere, banane, ou şi miere.

Mod de realizare:

Se mixeaă banana în blender pînă cînd nu mai rămîn bucăţi întregi de fruct. Amestecăm celelalte ingrediente pînă obţinem o masă omogenă. Aplicăm masa obţinută pe păr, o lăsăm să acţioneze timp de 10 minute, după care clătim. Imediat după clatire mirosul neplăcut de bere va dsipărea.


Distribuie
..