Beneficiile SPECTACULOASE ale măştii cu argilă! Vezi cum arată întreg procesul! GALERIE FOTO

Distribuie

Cu o „carte de vizită” nemaipomenită, argila este un produs natural care nu trebuie să lipsească din trusa oricărei femei. Această pulbere care se găseşte în peste 10 culori şi pentru diferite tipuri de ten, intră în componenţa multor măşti care redau frumuseţea pielii. Iată ce efecte miraculoase poate avea asupra tenului tău.

Numită şi „pământ miraculos”, argila are beneficii extraordinare pentru sănătate şi frumuseţe. Datorită conţinutului de magneziu, calciu, fier, zinc, seleniu, fosfor şi de oligoelemente, argila are efect calmant, cicatrizant, antiseptic, tonifiant şi purificator asupra pielii.

Există peste 10 tipuri de argilă, printre care argilă albă, verde, roşie, galbenă, roz şi albastră, fiecare fiind recomandată pentru diverse probleme ale tenului.

Echipa zumi.md a fost prezentă la un salon de frumuseţe din capitală, probând pe propria piele efectele nemaipomenite ale argilei asupra tenului.

Iată cum arată întreg procesul la o şedinţă cu argilă:

Stratul de machiaj trebuie îndepărtat deoarece masca se aplică doar pe tenul absolut curat.

Se pregăteşte masca: se toarnă apă peste argilă şi se mestecă până se obţine o pastă care nu va curge de pe faţă.

Puteţi aplica masca din argilă cu o lopăţică specială, sau cu pensula, cea din urmă fiind preferata clientelor.

Pentru că masca din argilă verde este recomandată şi tenului problematic, ca să nu usuce pielea, peste primul strat punem al 2-lea strat de argilă, care este despărţit printr-o fâşie de tifon, după care din nou, punem un strat subţire de argilă.


Distribuie
..