Bărbaţilor le place cât mai puţin păr în zona intimă a femeii

Distribuie

Epilatul în zona intimă, a încetat demult să fie o noutate. Acest obicei a devenit o practică tot mai răspândită de majoritatea reprezentantelor sexului frumos. Vara sau iarna, această medotă este practică şi comodă chiar dacă doare. Dar, după cum se ştie bine, frumuseţea necesită sacrificii.

Înainte, multe femei considerau că epilarea în zona inghinală este caracteristică doar femeilor uşoare.

Gândindu-se probabil şi la plăcerea bărbaţilor lor, multe dintre femei au ales să încerce această metodă, care până azi a devenit deja un obicei.

Dacă până nu demult era la modă epilarea clasică, cea care urmează linia bikinilor,  acum stă în top epilarea braziliană, sau totală. Cu toată această evoluţie a stilului pubian, femeile şi-au pus la încercare imaginaţia, astfel multe dintre ele au trecut şi la tunsori precum iepuraşul playboy, steluţe sau triunghiuri.

În urma unui sondaj realizat de o  companie care comercializează produse de epilat, s-a ajuns la concluzia că cei mai mulţi bărbaţi apreciază aspectul natural al zonei intime, aceştia sunt urmaţi de cei care preferă stilul brazilian sau epilarea totală şi pe final bărbaţii care preferă modele originale de tunsori. Oricare ar fi rezultatul acestui sondaj, concluzia este una foarte simplă, bărbaţii preferă ca femeia să aibă cât mai puţin păr în zona inghinală.

Voi ce părere aveţi despre epilare zonei intime?


Distribuie