Amestecul care stimulează creșterea unghiilor

Distribuie

Aspectul unghiilor este foarte important și poate distruge o primă impresie. Vezi cum poți avea o manichiură perfectă cu ajutorul unor ingrediente naturale. Vei renunța la unghiile false, pentru că cele naturale vor crește sănătoase, într-un ritm alert.

O tânără care căuta tot felul de rețete pentru unghii sănătoase și frumoase a găsit un tratament miraculos, care îți face unghiile să crească într-un ritm alert, potrivit healthyfoodhouse.com. Pentru a-l aplica, nu ai nevoie decât de ingrediente naturale, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru efectele adverse.

Principalul produs este uleiul de măsline, care are numeroase proprietăți benefice pentru piele și păr.

Dacă aplici acest tratament natural, nu mai ai nevoie de unghii false, deoarece îți vor crește rapid și vor fi rezistente. Ai nevoie de ulei de măsline, usturoi și suc proaspăt de portocale. Adaugă, într-un vas, sucul de portocale și usturoiul, apoi lasă-ți unghiile la înmuiat în amestecul obținut pentru 10 minute. După ce ai terminat, înmoaie-ți unghiile în ulei de măsline timp de 15 minute.

Trebuie să faci această operațiune de două ori pe săptămână și vei vedea cum aspectul unghiilor tale se va schimba în bine. Poți vedea pașii care trebuie urmați și în filmulețul de mai jos.

unica.ro


Distribuie
..