Alte 5 întrebuinţări neobişnuite ale balsamului de buze

Distribuie

Vremea este din ce în ce mai rece, iar buzele tale devin inevitabil un pic uscate. Balsamul de buze este util pentru a scăpa de acest incovenient, însă știai că poate fi util și în alte situații? Iată 5 alte întrebuințări mai neobişnuite ale balsamului de buze.

1. Balsamul de buze este un bun lubrifiant, așa că îl poţi folosi și pentru a unge sertarele, ferestrele și chiar ușile în cazul în care acestea se deschid mai greu sau scârţâie, scrie fabuloase.ro.

2. Bucăţile de gumă lipite de te miri ce sau abțibildurile care nu se dau dezlipite sub niciun chip pot fi învinse cu ajutorul balsamului de buze, care le înmoaie și le face să fie mai ușor de înlăturat.

3. Dacă ești într-un loc în care n-ai acces la cremă de pantofi și realizezi că cizmele tale au nevoie de un pic de luciu, poţi folosi balsamul de buze. Curăţă-le de praf, după care unge-le cu balsam de buze și lustruiește-le cu o cârpă.

4. Balsamul de buze poate fi folosit și pentru a înlătura micile zgârieturi de pe CD-uri. Tot ce trebuie să faci este să ungi puţin zgârieturile cu balsam de buze și să le lustruiești cu o cârpă.

5. Le poţi veni foarte ușor de hac inelelor care se încăpăţânează să iasă de pe deget folosind un balsam de buze. Desigur, poţi folosi săpun sau chiar unt, însă balsamul de buze nu lasă în urmă la fel de multă murdărie.


Distribuie
..