Află cum să scapi de RIDURI, fără produse chimice sau artificiale

Distribuie

În prezent între metodele de întinerire se duce o luptă acerbă. Toate se doresc eficiente și fac multe promisiuni. Un lucru este cert – trecerea timpului este inevitabilă, însă încetinirea procesului de îmbătrânire este posibil. Plasmolifting-ul demonstrează acest fapt.

Cînd apare necesitatea procedurilor de întinerire?

După vârsta de 25 ani organismul nostru tinde să producă tot mai puțin colagen și elastină, ceea ce influiențează negativ asupra tenului nostru. Iar dacă sunteți fumător, ați fost expus excesiv la radiațiile UV  sau sunteți predispus genetic, aveți încă un motiv în plus să vă îngrijoreze starea pielii dvs.

Ce este plasmolifting?

Plasmolifting-ul este un tratament de întinerire al pielii, care utilizează propriul sânge al pacientului, din care este obținută plasma. Elementele separate din plasmă, conform principiilor terapiei RPR – enzime, proteine, vitamine –  sunt injectate intradermic și astfel este intensificat procesul de restabilire a țesutului și de regenerare a celulelor.

Care sunt avantajele plasmolifting-ului?

Plasmolifting-ul se diferențiază de celelalte tehnologii similare datorită separării complete a plasmei de celulele roșii, prin obținerea unui volum mai mare de nutrienți.

Plasmolifting-ul folosește o substanța naturală, din resurse proprii, astfel sunt excluse alergiile și reacțiile adverse. Fără substanțe chimice, fără substanțe artificiale, este stimulată producția de colagen.

Iar dacă pare o procedură dureroasă – vă contrazicem. Crema anestezică elimină orice disconfort.

Cum are loc procedura?

Înainte de procedură este aplicată crema anestezică. Medicul recoltează 10 ml de sânge, care este centrifugat într-o eprubetă de construcție specială. Este separată plasma bogată în nutrienți pentru a fi ulterior injectată la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Rezultatele sunt evidente după aprox. 15 zile, iar medicul recomandă 3-4 ședințe de tratament pentru un efect de până la 2 ani.

Care sunt beneficiile procedurii?

Tratamentul reîntinerește, revitalizează și regenerează pielea, hidratează în profunzime, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile post-acneice, uniformizează tonalitatea pielii, redensifică pielea, componentele plasmei fiind 100 % biocompatibile.

Recomandarea medicului

O astfel de procedură este efectuată în cadrul C.M. OftalmoCorrect, în cabinetul LaserMed. Medicul specialist, dr. Viorel Lencauțan, recomandă procedura de plasmolifting tuturor pacienților ce doresc o revigorare și reîntinerire al tenului. Înainte de procedură este recomandată analiza generală a sângelui.

Ofertă: Profită de o reducerea de 55% la plasmolifting! 500 lei în loc de 1100!

Te invităm la o consultație! Dacă beneficiezi de ofertă, consultația este gratuită!

 

*ofertă valabilă pînă la 15 noiembrie, 2014

Pentru mai multe detalii şi programare, sunați la numărul de telefon:

022 74 34 13

www.oftalmo.md

www.lasermed.md

P.


Distribuie
..