AFLĂ cum putem scăpa rapid de CELULITĂ

Distribuie

Și… cum facem ca efectele terapiilor să țină cât mai mult? O întrebare care persistă în mintea oricărei femei care își face deja planuri pentru sezonul cald ce se apropie! Și cum în ziua de azi timpul este limitat și nimeni nu își permite să piardă ore în șir pentru tratamentele de înfrumusețare, cum să obținem rezultate într-un timp cât mai scurt?

Medicii din întreaga lume recomandă terapiile cu frig datorită eficienței demonstrată clinic, atât asupra frumuseții, cât și asupra sănătății întregului organism.

Crio Cooltech este cel mai rapid și eficient tratament de slăbire localizată și de eliminare a celulitei, cu rezultate comparabile cu cele ale unei liposucții chirurgicale, dar terapia este total non-invazivă, fără anestezie sau timp de recuperare. 

Crio Cooltech este conceput special pentru zonele dificile unde persistă depozitele de grăsime, precum abdomenul, “aripioarele”, șoldurile sau genunchii. Aplicat în aceste zone, tratamentul elimină cu succes până la 90% din țesutul adipos în doar 3 ședințe pe aceeași zonă!

Tratamentul este extrem de eficient: pentru distrugerea definitivă a celulelor grase dintr-o anumită zonă, cum ar fi „colăceii”, se face o singură ședință la interval de 2 luni, ceea ce înseamnă economie de timp și de bani.

O ședință durează 70 de minute și constă în înghețarea la minus 8 grade a țesutului adipos pe care vrem să il eliminăm. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedință și, în medie, stratul de grăsime este redus circumferențial cu  2-4 cm.

Tratamentul se poate aplica și persoanelor foarte slabe care vor să scape de celulită.

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să combinam ședințele de Crio Cooltech cu cele de Criosaună. Criosauna este terapia total non-invazivă care folosește puterea frigului pentru a intensifica procesul de slăbire, dar în același timp acționează și asupra sănătății prin creșterea imunității, detoxifiere, eliminarea durerilor de spate și articulare, regenerarea completă a organismului, tratarea tulburărilor endocrine sau hormonale și altele.

Într-o ședință de doar 3 minute, aburii răcoroși produși de aparat revitalizează întregul organism și ne ajută să consumăm în medie 1000 kcal. Sunt necesare 20-30 ședințe, efectuate de preferință, zilnic.

Pentru zonele mici, unde nu putem aplica Crio Cooltech – brațe, fese, gambe, genunchi, putem elimina țesutul adipos cu ajutorul tratamentului Crio Body.

Crio Body acționează localizat prin reducerea țesutului adipos și conferă pielii fermitate și elasticitate. Ședința durează 10 minute și sunt necesare 10 ședințe/zonă, zilnic.

Persoanele alergice la frig, care suferă de Sindromul reynaud sau care au contraindicație pentru tratamentele prin înghețare, pot reduce celulita cu ajutorul tratamentelor de Radiofrecvență tripolare. Tratametul se aplică localizat, poate trata orice zonă a corpului și consta în reducerea celulitei prin încălzirea pielii în profunzime. Se aplică cu succes persoanelor cu piele flască, țesut adipos mic și vergeturi. Ședința durează 40 minute și sunt necesare 10 sedințe/zonă cu o frecvență de 2-3 tratamente/săptămână.

Rețineți că aceste terapii își maximizează efectele dacă sunt dublate de exerciții fizice regulate și de o alimentație sănătoasă, bogată în fibre și fructe, obținute prin consumul fructe, salate și legume proaspete și proteine de calitate.

oanacuzino.ro


Distribuie
..