AFLĂ cele 6 sfaturi pentru picioare frumoase

Distribuie

Chiar dacă este iarnă și încă nu ne expunem picioarele, nu trebuie să uităm că și ele necesită o îngrijire aparte. Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere pentru a avea picioare frumoase tot anul.

Vezicule cu lichid – dacă nu putem controla apariția lor, ne putem controla în așa fel încât să nu le ciupim sau să le rupem. O metodă naturală ne ajută mult mai mult. O felie de morcov sau jumătate de cățel de usturoi, aplicate pe zona afectată pot face minuni.

Hidratarea – îți poți face o cremă naturală, care să îți mențină picioarele hidratate. Combină patru lingurițe de ulei de migdale cu opt de ulei de măsline, două de ceară, patru de apă de trandafiri. Combină-le și încălzește-le la bain marine, apoi amestecă-le bine. Aplică această cremă în fiecare seară.

Ciuperca piciorului – pentru a preveni, nu trebuie să mergi niciodată desculță în băi comune sau pe lângă piscină.

Cârcei sau entorse – un masaj cu ulei de arnică va ajuta la ameliorarea durerii.

Veruci – taie o ceapă în jumătate, scoate miezul și pune sare. Când aceasta s-a dizolvat, aplică de mai multe ori pe zi pe zona afectată.

Pantofi curați – pentru a menține pantofii curați pe interior și pentru a preveni apariția fungilor și a bacteriilor, pulverizează seara bicarbonat în ei, pe care îl vei îndepărta a doua zi de dimineață.

oanacuzino.ro


Distribuie
..