Acum sprâncenele GROASE sunt în vogă. Învaţă cum să le ACCENTUEZI

Distribuie

Sprâncenele spun totul despre personalitatea unei femei. Cele groase dau senzaţia unei individualităţi mai curajoase şi totodată a unui caracter mai încrezut şi hotărât. Vara aceasta se poartă sprâncenele groase şi foarte accentuate.

Pentru a avea sprâncene groase şi totodată cu un aspect natural şi luminos trebuie să respecţi câţiva paşi. Iată care sunt aceştia:

Foloseşte pudră în locul creionului dermatograf

Chiar dacă dermatograful este principalul instrument în machiajul sprâncenelor, optează pentru pudra colorată, pentru că este mai uşor de lucrat şi îţi oferă mai multă naturaleţe. Trebuie să ai la îndemână două nuanţe: una mai deschisă decât cea naturală a sprâncenelor şi una mai închisă. Atunci când aplici pudra, pune mai multă pe firele de păr şi mai puţină pe piele. Este foarte important să nu uiţi să aplici culoarea cu pensula în direcţia de creştere al firelor de păr.

Pentru un aspect mai natural, înspre exterior combină cele două nuanţe pe care ai ales să  le foloseşti.

Multe modele şi celebrităţi de la Hollywood au optat în acest an pentru sprâncenele groase. Printre admiratoarele noului trend sunt modele Kara Delevin, Agyness Agnes şi Natalia Vodianova, actriţele Keira Knightley şi Rooney Mara.


Distribuie