Acestea sunt produsele cosmetice pe care trebuie să le iei în vacanţă

Distribuie

Vara este anotimpul călătoriilor, iar o vacanţă ca la carte este aproape întodeauna legată de zboruri. O călătorie lungă cu avionul, nu este tocmai benefică pentru aspectul tău. Există însă câteva produse cosmetice care te vor ajuta întodeauna să fii la înălţime nu doar la figurat, dar şi la propriu. Vezi care sunt cele 3 produse pe care să le iei neapărat în călătorii.

1. Spray-ul cu apă termală pentru faţă

Acesta este necesar pentru zborul cu avionul. Doar câteva pulverizări te vor ajuta să ai o piele proaspătă şi hidratată. Cu ajutorul apei termale îţi poţi şterge şi machiajul de pe faţă. Nu uita însă că eşti în avion, aşa că alege un recipient mic, pentru că cele mari nu sunt permise.

Foto: frumusele.ro

2. Şamponul uscat

După mai multe ori de zbor, oboseala şi aerul închis îşi spun cuvântul. Pentru că un păr spălat în mod obişnuit râmâne curat timp de 2 zile, iar tu nu ai posibilitatea de a-ţi spăla părul în avion, alege şamponul uscat, care odată aplicat, te ajută să-ţi reânnoieşti şi să-ţi actualizezi coafura, eliminând excesul de grăsime din părul tău.

Foto: spletnik.ru

3. Rujul pentru buze şi obraji

Astăzi există o mulţime de produse cosmetice multifuncţionale. Cele mai necesare sunt cele care pot fi folosite atât ca ruj, cât şi ca fard de obraz, oferind luminozitate şi strălucire pielii. Când optezi pentru astfel de produse, alegele în culori neutre: piersic, roz palid.

Foto: spletnik.ru

Nu uita, că unei femei frumoase îi sunt deajuns doar câteva produse pentru a-şi contura feminitatea. Alege să fii cât mai naturală.

Eşti gata de vacanţă?


?????????? ?????????:http://www.spletnik.ru/beauty/42530-kosmetika-v-dorogu-tri-sredstva-neobkhodimye-v-puteshestviyakh.html


Distribuie
..