A tăiat coaja unei banane și a pus-o pe față. Ce s-a întâmplat după aceea este uimitor

Distribuie

Bananele sunt fructe care ne asigură ao alimentație bogată în nutrienți, dar și o piele frumoasă. O bloggeriță a folosit acest aliment pe post de tratament… antiacneic. Habiba susține că o bucățică dintr-o coajă de banană a ajutat-o să scape de inesteticele coșuri.

Habiba este o bloggeriță de beauty care are o sumedenie de prieteni pe conturile de socializare, iar blogul ei este urmărit zilnic de mii de persoane. Având o piele cu probleme, aceasta susține că a căutat tot felul de tratamente care să o ajute să scape de acnee, însă majoritatea dintre acestea au fost destul de costisitoare. Însă, Habiba a descoperit un truc foarte simplu prin care să scape de coșuri.

Este vorba despre coaja de banană, pe care toată lumea o aruncă. Potrivit bloggeriței de beauty, banana trebuie să fie foarte bine coaptă, cu puține pete, însă nici foarte pătată.

”Coaja galbenă, cu pete negre, este cea mai bună”, ne asigură Habiba pe site-ul ei.

Habiba a tăiat din coaja de banană câteva bucățele cu care a masat ușor zonele cu problem, după care le-a lăsat să acționeze timp de 2 ore. În acest interval, cojile s-au înnegrit. La finalul tratamentului, înainte să dea jos cojile, Habiba a mai masat puțin zonele pe care le aplicase. Reziduurile trebuie lăsate pe față până a doua zi. Deci, este foarte important să nu-ți speli tenul decât  în ziua următoare, când te terzești.

Tratamentul trebuie urmat cu strictețe o dată pe zi, seara înainte de culcare, până când observi că au dispărut toate coșurile.

 

Tot Habiba mărturisește că tehnica ei a fost validată de un doctor pe care îl frecventează. Cu toate acestea, încă nu este folosită în tratamente aporbate de dermatologi, așa că este de preferat să întrebați un medic înainte de a urma acest procedeu.

unica.ro.


Distribuie
..