7 sfaturi pentru o piele fină, seducătoare

Distribuie

Pielea strălucitoare este simbolul sănătății și al tinereții. Indiferent de vârstă poți avea pielea la care ai visat fără prea mult efort. Setează-ți obiceiuri sănătoase pentru pielea ta.

Exfoliază

Fie că alegi un scrub natural, fie că vrei să scapi de petele pigmentare sau coșuri, pielea trebuie exfoliată cel puțin o dată pe săptămână.

Dacă alegi exfolierea manuală, cea cu zaț de cafea sau mălai vei îndepărta pielea moartă de la suprafața, iar pielea ta va avea un aspect mai fin, mai strălucitor.

Exfolierea chimică cu exfolianți AHA sau BHA este una mai profundă și este necesară numai dacă ai probleme serioase cu pielea. Pentru petele pigmentare sau o piele îmbătrânită alege exfoliantul AHA. Dacă ai coșuri sau fire de păr prinse sub piele folosește BHA. Concentrațiile acestor soluții le vei stabili împreună cu dermatologul tău.

Epilează

Un pas foarte important în obținerea pielii ideale este epilatul. Investește într-o lamă de ras bună. Poți încerca lama de ras Miss Soleil Colour Collection de la BIC. Îndeplinește toate calitățile unei lame de ras potrivită unei femei, are 3 lame, bandă de lubrifiere cu vitamina E și un mâner curbat, ușor de ținut în mână la duș și se găsește în patru culori feminine galben, roz, mov și fuchsia.

Hidratează

După epilare, în timp ce pielea este încă umedă hidrateaz-o cu ulei sau cremă hidratantă. Pentru un efect maxim, încalță șosete lungi.

Fă sport

Exercițiile sunt foarte importante pentru o piele tonificată. Pielea va rămâne suplă, tânără și strălucitoare și datorită oxigenului suplimentar pe care îl va primi în timpul exercițiilor.

Bea apă

Apa este esențială pentru sănătatea și aspectul pielii. Încearcă să bei cel puțin doi litri de apă zilnic pentru ca pielea ta să arate mereu fresh. Suntem peste 75 % apă.

Hrănește

Vitaminele și uleiurile esențiale sunt necesare pentru strălucirea pielii. Mănăncă somon, semințe de in, fructe și legume viu colorate pentru ca pielea ta să primească toate elementele nutritive pentru a-și păstra suplețea și strălucirea.

Protejează

Pielea este supusă radiațiilor ultraviolete în fiecare zi. Poți preveni îmbătrânirea pielii, apariția petelor pigmentare sau a celulelor canceroase folosind cremă cu protecție solară. În funcție de pigmentul tău poți alege o cremă cu FPS 30 sau 50. Aplică pe piele cu 30 de minute înainte să ieși din casă și reaplică la câteva ore dacă desfășori activități în aer liber.

unica.ro.


Distribuie
..