6 reguli de frumusețe ale actriței Salma Hayek

Distribuie

Îți dorești să arăți la fel de bine ca starurile de la Hollywood? Îți prezentăm cele 6 reguli de frumusețe ale actriței Salma Hayek.

Dacă aruncăm o privire la itinerariul actriței vom realiza că are un program destul de încărcat, călătorii dus-întors în Liban, Veneția și Cannes și nenumăratele ei vizite în Londra unde locuiește împreună cu soțul ei, François Henri Pinault și fiica ei în vârstă de 7 ani, Valentina. Deși are un program încărcat, actrița reușește să arate mereu impecabil. „Sunt foarte încântă de lucrurile pe care le fac“, mărturisește Salma Hayek, atunci când vorbeste despre viitoarele ei proiecte precum: va produce unui film animat bazat pe povestea „Profetul“ de Kahlil Gibran și joacă în „The Tale of Tales and Sausage Party“.

„E ca și cum ai fi foarte obosit dar apoi ai parte de o întâlnire fierbinte“, explică Salma în timp ce râde, „cumva îți recapeți energia“. În urmă cu patru ani, Hayek a lansat colecția „Nuance“, o colecție scumpă de rujuri, blush-uri, bronzer, serumuri de față, șampoane și balsamuri de păr inspirate de bunica sa.

Mai jos vă prezentăm cele 6 reguli esențiale ale actriței Salma Hayek.

  1. Profită de orice moment pentru a face exerciții

„Nu am foarte mult timp pentru mersul la sală, dar zilele mele sunt pline de activități,așa că am învățat să profit de fiecare secundă. M-am antrenat cu o femeie din Londra care m-a învățat în ce pozitie să-mi țin corpul în așa fel încât orice activitate să fie transformată în exerciții fizice chiar și atunci când mă spăl pe dinți. M-a ajutat destul de mult acest lucru. Stai dreaptă, urcă pe scări aceste lucruri te vor ajuta. Nu risipi nicio secundă!“

  1. Să știi când să te speli pe față

„Cea mai importantă regulă de frumusețe este să te speli mereu pe față înainte de a te duce la culcare. Este foarte important să-ți cureți tenul. Eu folosesc un demachiant pe bază de mușețel dacă nu m-am machiat în acea zi, iar pentru zilele când sunt machiată folosesc un demachiant pe baza de ulei, îmi curăță complet tenul. Regula numărul 2: Nu te spăla niciodată pe față dimineața. Pielea ta se regenerează pe timpul nopții și nivelul de pH este restabilit. Și tu scapi de aceste lucruri spălându-te pe față?! De ce? Bunica mea m-a învățat asta.“

  1. Testează-ți crema hidratantă în timpul unui zbor

„Pentru a-mi da seama dacă o cremă este bună, o testez în timpul unei călătorii cu avionul. Dacă îmi aplic crema înainte să decolez iar pielea mea arată bine pe tot parcursul zborului înseamnă că este o cremă bună“.

  1. Bucură-te de părul tau chiar și în a doua sau în a treia zi de la spălare

„Părul meu este ondulat, așa că uneori arată cel mai bine în a doua sau în a treia zi de la spălare, după ce îl aranjez“.

  1. Să ai mereu mai mult de un parfum

„Trebuie să se asorteze cu starea ta. Nu trebuie să te limitezi la un singur parfum. Îmi place noul parfum de la Bottega Veneta intitulat Knot – e fresh și elegant. Pentru un aer mai sexy și misterios, îmi place să folosesc parfumul Narciso Rodriguez For Her. Depinde de cum mă simt.”

  1. Devino maestră în arta conturării feței

„Este rușinos ceea ce spun, dar port destul de mult machiaj. Nu în fiecare zi, pentru că încerc să-mi las pielea să respire, dar atunci când port machiaj îmi conturez fața. Lumea crede că prin conturare îți scoți în evidență doar pomeții, dar dacă îți studiezi fața, vei realiza că culorile închise îți vor diminua din trăsături, iar cele deschise ți le vor scoate în evidență, în acest fel poți să-ți creezi fața pe care o dorești. Este captivant să-ți <pictezi> propriul tău portret. Îmi place să încep cu un fond de ten light ca bază apoi să adaug puțin blush. “

glamour.ro.


Distribuie
..