6 reguli DE BAZĂ pentru ca pielea mâinilor tale să fie moale şi CATIFELATĂ

Distribuie

Multe femei îşi îngrijesc faţa dar uită sau pur şi simplu nu-şi dau seama că şi mâinile au nevoie de o îngrijire specială. De obicei acestea cred că puţină crema hidratantă după ce te speli pe mâini este suficientă, însă acest lucru este total greşit.

Femeile gătesc, spală vasele, şi toate astea fără a -şi pune mănuşi de protecţie. Acest lucru duce la uscarea şi îmbătrânirea pielii mâinilor.

Iată ce trebuie să faci pentru a avea grijă de mâini:

1. Poartă mereu crema cu factor de protecţie solară ridicat, chiar şi în zilele reci de iarnă.

2. Poartă mănuşi de fiecare dată când speli vasele sau când speli rufe cu mâinile.

3. Atunci când te speli pe mâini cu săpun, trebuie să alegi o marcă mai uşoară din punct de vedere al PH-ului. Săpunurile mai uşoare şi cele cu glicerină nu vor usca  atât de tare pielea mâinilor.

4. Ar fi indicat să te dai pe mâini cu o loţiune specială dupa fiecare spălare. Nu trebuie să nu ieşi niciodată din casă fără crema de mâini în geantă. 

5. Întotdeauna poartă mănuşi pentru protecţie atunci când faci curăţenie în casă. Nu uita niciodată de mănuşi atunci când ieşi afară iarna, în frig.

6. Aplică periodic câte o mască specială de mâini. O poti pregăti singură acasă, din puţină miere, câteva picături de ulei de măsline şi germeni de grâu. Se mai folosesc şi alte produse ca laptele gras, untul sau smântâna şi de fapt orice aliment ce conţine grăsime. După ce aplici soluţia, aşteaptă 30 minute, pentru ca aceasta să intre în piele. 


Distribuie
..