6 coafuri pentru a arăta PERFECT, fără ca să pierzi ore întregi în faţa oglinzii. FOTO

Distribuie

Coafurile sofisticate sunt slăbiciunea femeilor, însă nu întotdeauna acestea reuşesc să şi arate aşa cum doresc. Pentru zilele în care nu poţi petrece mult timp în faţa oglinzii, încercând coafuri complicate, apelează la stiluri foarte simple şi uşor de realizat.

Iată şase coafuri pentru femeile care vor să arate bine, fără să piardă ore întregi în faţa oglinzii:

Coadă împletită

O coadă împletită, uşor întoarsă, este un stil foarte simplu, dar sexy, pe care să-l realizezi într-un timp record. Foloseşte un elastic subţire, de culoarea părului şi eliberează câteva şuviţe care să-ţi încadreze faţa.

Volum

Iată ce poţi face pentru un volum de invidiat: usucă-ţi părul strâns cu capul în jos, apoi pulvezirează fixativ pentru ca volumul să se păstreze întreaga zi. Aplică la final puţină ceară în palme, pentru a netezi firele de păr neastâmpărate şi pentru a-i oferi strălucire părului tău.

Cocul răvăşit

Pentru părul mediu şi lung, un coc înalt este soluţia de urgenţă în momentele în care nu ai chef să pierzi timpul în faţa oglinzii. Prinde-ţi părul într-o coadă şi răsuceşte-o în jurul locului de prindere, apoi fixeaz-o cu mai multe agrafe. 

Coadă pe o parte

Separă o şuviţă subţire de păr, împleteşte-o şi apoi prinde-o la spate cu agrafe. Poţi împleti două codiţe, pe care să le legi la spate. 

Ace pentru păr

Accesoriile sunt salvarea ta atunci când nu ai timp de pierdut încercând coafuri complicate. Un coc simplu la spate sau o coadă, va fi foarte interesant dacă fixezi cu ace de păr.

Bentiţă

O bentiţă şi puţin volum în creştet te ajută să ieşi din situaţie când ai nevoie de o coafură rapidă şi sexy. Piaptănă-ţi părul din creştet de la vârfuri spre rădăcină pentru a-i da volum, pune  fixativ, apoi netezeşte uşor suprafaţa cu un pieptene des. Aşează-ţi bentiţa pe cap şi astfel coafura e gata.


Distribuie
..