5 SECRETE ale frumuseţii, în funcţie de forma feţei

Distribuie

Nu toate femeile ştiu că dacă aplici machiajul în funcție de forma feței tale, te va face să arăți diferit. Iată mai jos 5 trucuri de frumuseţe în funcție de ce formă a feței ai.

1. Fața ovală

Este recomandat să folosești o nuanță deschisă sau naturală a fondului de ten. Folosește-l sub zona frunții și în jurul nasului. Păstrează forma sprâncenei naturală, asta te va ajuta să îți definești stilul, scrie fabuloase.ro. Nu opta pentru un machiaj încărcat pe ochi și buze. Dacă vrei să îți scoți în evidență ochii, atunci aplică o nuanță naturală pe buze. Dar dacă rujul este închis la culoare, atunci folosește o nuanță deschisă pentru ochi.

2. Fața rotundă

Fă-ți fața rotundă să pară mai subțire, folosind trucul fondului de ten. Pentru asta ia o nuanță mai închisă ca bază. Aplic-o pe partea de sus a obrajilor și pe părți. Asta va subția aspectul feței tale. Aplică culori închise ca machiaj și folosește un creion pentru ochi. Alege două tonuri de fond de ten pentru a obține look-ul perfect. Păstrează sprâncenele puțin arcuite pornind de la colțul din interior.

3. Fața pătrată

Folosește un fond de ten cu o nuanță închisă. Pentru a face fața să pară mai rotundă, aplică un blush în partea de sus a obrajilor, cunoscută și sub denumirea de “mărul obrajilor”. Aplică o nuanță deschisă de fond de ten pe frunte și nas. De asemenea, poți să amesteci cele doua nuanțe pentru a avea un look perfect.

4. Fața lungă

Pentru o astfel de formă, sprâncenele ar trebui să fie arcuite. Folosește un fond de ten închis la culoare pe bărbie și pe frunte. Aplică o nuanță mai deschisă pe restul feței. Ia un blush și cu mișcări orizontale definește fața. Îți va accentua look-ul și îți va face fața să pară mai ovală.

5. Față în formă de inimă

Creează o față ovală cu ajutorul machiajului potrivit. Acordă atenție bărbiei și frunții. Scoate în evidență bărbia cu o bază naturală. Aplică un blush deschis la culoare pe părțile interioare a obrajilor. Pentru fețele în formă de inimă, este important să evidențiezi zona ochilor. Folosește culori închise pentru machiaj. De asemenea, aplică un rimel bun sau un contur de ochi pentru a crea un efect frapant.


Distribuie
..