5 remedii naturale pentru UNGHIILE galbene

Distribuie

Ni se întâmplă tuturor ca după ce am folosit mult timp ojă, să ni se pară înfiorător aspectul pe care îl capătă unghiile. Unghiile galbene sunt întâlnite destul de des și, în mod normal, nu reprezintă un lucru grav. În plus, este vorba de o problemă destul de ușor de rezolvat. Totuși, în loc să recurgi la remedii chimice, încearcă-le mai bine pe acestea.

1. Bicarbonatul de sodiu

Se recomandă să amestecăm puțin bicarbonat cu puțină apă pentru a obține o substanță tip pastă. Ține-ți unghiile în aceasta timp de câteva minute. Exact ca atunci când folosim bicarbonatul pentru a scoate anumite pete din piele, această metodă te poate scăpa de unghiile galbene, notează fabuloase.ro.

2. Peroxidul de hidrogen

Nu ai bicarbonat în casă? Încearcă să îți înmoi unghiile în acest remediu dar trebuie să știi că va dura mai mult. Va trebui să faci asta timp de cinci minute pe zi, mai multe zile la rând pentru a vedea rezultate.

3. Sucul de lămâie

Pentru un remediu în totalitate natural, taie o lămâie în două și bagă-ți unghiile înăuntru. Acidul din fruct poate să îți albească unghiile în mod natural.

4. Uleiul din arbore de ceai

Pentru a păstra pe termen lung aspectul sănătos și curat al unghiilor, folosește acest antiseptic natural pe unghii și cuticule. El poate elimina aspectul de unghii galbene (și chiar infecțiile) dacă îl folosești constant timp de două-trei luni. Acest ulei poate împiedica îngălbenirea dacă este folosit constant.

5. Bază naturală pentru unghii

Ține minte să aplici un strat protector înainte de a te da cu ojă, în special când folosești culori închise. Pentru a evita ca unghiile tale să se decoloreze, încearcă o marcă de lacuri fără chimicale.


Distribuie
..