5 remedii naturale pentru combaterea punctelor negre! Tenul tău va arăta spectaculos

Distribuie

Pielea noastră este compusă dintr-o mulțime de pori, care ascund foliculi de păr. De asemenea, porii reprezintă și o cale pentru secretarea sebumului, uleiul natural al pielii. Dacă acești pori nu sunt curățați în mod corect pot duce la apariția punctelor negre.

Există și alte cauze printre care: schimbările hormonale, folosirea excesivă a produselor cosmetice, stres sau gena.

Înainte de a da fuga la magazin pentru a cumpăra cele mai scumpe produse pentru îndepărtarea punctelor negre, iată 5 remedii naturale, care te vor scăpa garantat de neplăceri.

1. Bicarbonatul de sodiu – amestecă două lingurițe de bicarbonat cu apă până ce se formează o pastă, pe care să o aplici ulterior pe zona afectată. Lasă-o să acționeze timp de câteva minute și clătește.

2. Scorțișoara – amestecă o linguriță de scorțișoară cu suc de lămâie și un vârf de pudră de turmeric. Lasă-l să acționeze pe față timp de 10-15 minute și apoi clătește.

3. Sucul de lămâie – pune câteva picături de miere pe o jumătate de lămâie, adaugă puțin zahăr și masează ușor zona afectată. Clătește tenul după 10 minute.

4. Ceaiul verde – amestecă o linguriță de ceai uscat verde cu apă și formează o pastă. Folosește-o pe zona afectată timp de 2-3 minute și apoi clătește.

5. Mierea – aplică miere simplă pe față și las-o să acționeze timp de 10 minute. Clătește-ți fața cu apă călduță.

euforia.tv.


Distribuie
..