5 moduri inedite prin care îţi poţi ondula părul – VIDEO

Distribuie

Ai părul drept şi vrei o schimbare de look pentru o ocazie mai specială? Îţi propunem cinci moduri prin care îţi poţi ondula părul.

Burete pentru păr

Cu ajutorul acestuia poţi obţine nişte bucle frumoase. Dacă vrei să salvezi nişte bani, taie vârful unei şosete vechi. Fie că foloseşti burete sau şoseta, rulează pe ele părul umed, de jos în sus, până când obţii un coc. A doua zi, scoate şoseta sau buretele. Vei avea nişte bucle naturale.

Placa de întins parul 

Nu uita să foloseşti protecţie pentru păr şi nu o utiliza pe părul umed, pentru că-l poţi arde. Împarte părul în mai multe secţiuni. Dacă vrei să obţii bucle groase, împarte părul în şuviţe groase, iar dacă vrei onduleiuri subţiri, în şuviţe subţiri. Prinde suviţa între plăci, răsuceşte o dată, întoarce-o spre interior şi, apoi, cu o mişcare lentă, trage placa de-alungul şuviţei până jos. Urmează acelaşi procedeu şi cu restul şuviţelor.

Ondulator conic 

Dacă vrei să obţii o coafură în „valuri“ foloseşte un ondulator conic. Acesta este foarte uşor de folosit. Împarte părul în mai multe secţiuni. Pentru un aspect cât mai natural optează pentu secţiuni inegale. Ia o sectiune şi înfăşoar-o în jurul ondulatorului, începând din partea de sus a acestuia. Ţine ondulatorul cu vârful în jos 10 secunde. Eliberează părul şi pulverizeaza cu fixativ, dacă este nevoie. Ia următoarea şuviţă, dar de data aceasta înfăşoară părul în direcţia opusă şuviţei pe care ai înfăşurat-o anterior. În felul acesta vei obţine bucle naturale, cu aspect de valuri.

Bucle retro 

Pentru bucle retro, separă-ţi părul în trei secţiuni (sau două, dacă ai parul rar) şi ondulează-l cu ajutorul ondulatorului. De data aceasta, ai grijă că toate şuviţele să fie încreţite în aceeaşi direcţie. După ce ai terminat, periază-ţi părul. Vei observa că se vor forma buclele retro.

Clame de păr

Poţ să obţii bucle şi cu ajutorul clamelor de păr. Pentru asta trebuie să ai părul umed. Dacă nu ai timp să faci un duş înainte, pulverizeză apa pe păr. Împarte părul în mai multe secţiuni. Ia fiecare secţiune, răsuceşte-o şi fă un mic coc, pe care să-l prinzi cu clame de păr. Fă acelaşi lucru cu toate şuviţele. Acoperă-ţi părul cu o eşarfă, pentru a fi sigură că nici un coc nu se desprinde pe parcursul nopţii. Dimineaţa scoate clamele şi vei vedea ce bucle frumoase şi naturale vei avea.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..