5 lucruri neștiute despre tăierea PĂRULUI

Distribuie

Poate la salon nu pui foarte multe întrebări legate de părul tău, dar sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi pentru ca aspectul lui să fie cel dorit.

1. Părul nu crește mai repede dacă îl tunzi mai des

Tăierea vârfurilor îi asigură, pur și simplu, o viață mai sănătoasă părului în timp ce acesta crește. Timpul și modul în care părul crește este determinat de foliculii din scalp, aceștia nefiind stimulați în niciun fel de tăierea vârfurilor, scrie bravonet.ro.

2. Nu te spăla pe cap înainte să te tunzi

E mai bine să eviți acest lucru pentru că, oricum, în momentul în care ajungi la salon, primul lucru va fi spălarea părului. Cu cât îl usuci de mai puține ori, cu atât mai bine.

3. Nu toate bretonurile se tund la fel

Dacă ești hotărâtă să iți faci breton, gândește-te prima dată ce fel de breton ți s-ar potrivi cel mai bine. Bretonurile mai lungi se potrivesc cel mai bine fețelor care au o structură osoasă mai proeminentă pe când cele scurte se potrivesc mai bine fețelor rotunde.

4. Dacă nu îți tai vârfurile des, firele despicate se vor agrava

Acestea vor continua să se răspândească din ce în ce mai mult pe lungimea părului făcându-l slab și fragil. Așa că, de fiecare dată când vezi fire despicate , trebuie să iți tai din vârfuri.

5. Părul scurt necesită mai multă îngrijire

Dacă te tunzi mai scurt nu înseamnă că vei avea o viață mai ușoară. Dimpotrivă, ca să îi păstrezi forma va trebui să mergi mai des pe la salon, lucru care te va costa mai mulți bani.


Distribuie