4 produse care îți distrug TENUL! NU trebuie să le aplici niciodată pe față

Distribuie

Există o mulțime de trucuri de frumusețe, prin care femeile încearcă să arate cât mai bine. Nu toate sunt, însă, utile, multe dintre ele fiind extrem de distrugătoare la nivelul pielii.

1. Fixativul – Se spune că pulverizat pe față acesta poate fixa machiajul. Nimic mai dăunător. Fixativul conține lac și alcool, ce pot usca tenul. De asemenea, spray-ul poate conține repelenți, care irită pielea, notează euforia.tv.

2. Vopseaua de păr – Dacă vă doriți sprâncene în ton cu nuanța părului este indicat să folosiți vopseluri vegetale, nu preparate în casă. Produsele pentru sprâncene sunt speciale, pentru a evita iritarea ochilor.

3. Șamponul – Chiar dacă funcționează perfect pentru părul gras, șamponul nu poate fi folosit și pe față. Efectele lui sunt devastatoare pentru ten, uscând excesiv și lăsând pielea fără vlagă.

4. Loțiunea de corp – Ar fi fost ideal să te poți cremui din cap până în picioare. Din păcate, cremele pentru corp sunt mult mai consistente și total nepotrivite pentru față și de cele mai multe ori conțin parfum, care irită pielea.

Distribuie
..