3 pași pentru un ten impecabil, chiar și fără fond de ten

Distribuie

Vara aceasta lasă-ți tenul să respire! Renunță la fondul de ten și bucură-te de un ten impecabil, care strălucește de sănătate!

Sezonul acesta fondul de ten devine un produs de make-up opțional! Se poartă machiajele nude, translucide, în care accentul cade pe o piele sănătoasă, luminoasă, fără probleme. E timpul să îi acorzi un plus de atenție pielii tale și să te bucuri de frumusețea ei naturală.

Uite cum poți face asta în doar 3 pași!

  1. Curățarea e obligatorie

Fie că te machiezi, fie că preferi tenul cât mai natural, e important să-ți cureți pielea cel puțin o dată pe zi, cu un produs eficient, care să înlăture toate impuritățile.

Apa micelară este unul dintre produsele care nu ar trebui să-ți lipsească din trusa cu produse de îngrijire, pentru că este potrivită atât tenului mixt, cât și celui gras sau sensibil. Ea acționează, de fapt, ca un magnet – atrage impuritățile, machiajul și sebumul – și lasă pielea curată, strălucitoare, suplă.

  1. Investește într-un produs multifuncțional

În loc să acoperi problemele tenului cu fond de ten, acționează pentru a le diminua! Încearcă un produs multifuncțional, care să îți curețe pielea, să o exfolieze delicat și să te ajute să preîntâmpini apariția altor neplăceri pe viitor.

  1. Acceptă-ți micile imperfecțiuni

Să renunți la fondul de ten nu e ușor, mai ales dacă ai folosit un produs pentru acoperire ani la rând. Și nici nu e obligatoriu, dacă nu te simți confortabil fără el. Dar dacă îți vei îngriji cu mai multă atenție pielea, nu vei mai avea nevoie de o acoperire atât de mare.

Poți avea un ten strălucitor și fără fond de ten! Optează mai degrabă pentru un BB Cream care să-ți uniformizeze nuanța tenului, să-ți ofere luminozitate și hidratare, dar în același timp și protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

Sezonul aceasta învață să-ți accepți micile imperfecțiuni și să te bucuri de frumusețea naturală a pielii tale! Încrederea în tine te face mai sexy!

Distribuie
..