3 moduri UIMITOARE de a-ţi aranja PĂRUL în timp ce dormi

Distribuie

Majoritatea femeilor știu cum e să ai o zi în care părul nu-ți stă bine. Și, la fel, majoritatea dintre noi știm că, oricât de mult ne grăbim sau suntem în întârziere, nu putem ieși dimineața pe ușă până când nu suntem mulțumite de cum arată părul nostru.

Ca să poți economisi minute prețioase dimineața, descoperă ce spun experții despre coafurile pe care ți le faci înainte de a merge la culcare. Astfel, dimineața te poți trezi cu o coafură aproape perfectă, pregătită să înfrunți o nouă zi, informează fabuloase.ro

Dacă vrei: coafură cu volum maxim, seducător

Ca să obții un păr cu volum maxim a doua zi, specialiștii spun că seara ar trebui să pulverizezi spray pentru volum pe părul curat și apoi să îl usuci. Pune-ți apoi câteva bigudiuri electrice calde și uită-te la un episod sau două din serialul tău preferat. Înainte de a te culca, desfă-ți bigudiurile și strânge-ți părul în vârful capului, lejer și nu prea strâns, cu un elastic moale –ca să previi ca acesta să dea o nouă formă părului. Când te trezești, a doua zi, scutură-ți părul și aplică puțin spray fixativ.

Dacă vrei: păr drept, lucios

Metoda 1. Pentru păr drept, lucios, dimineața, un hair stilist sugerează să îți usuci părul seara, fără a folosi placa de întins părul. Apoi strânge-ți părul într-o coadă, apelând la un truc: întinde un tampon mic de vată pentru demachiat și înfășoară elasticul folosit pentru coadă, astfel părul tău nu va prinde formă în zona în care e strâns de elastic. Desfă-ți părul din coadă a doua zi, pulverizează puțin serum de protecție și întinde-l cu placa puțin. Motivul pentru care nu e bine să faci asta seara, spune stilistul, este că eviți să îți distrugi părul, apelând și seara, și dimineața pentru retușuri la placa de întins.

Metoda 2. Un alt stilist recomandă altă metodă. Ca să ai părul drept în timp ce dormi, tot ce trebuie e să îl strângi într-un coc relaxat după ce îl usuci și să folosești câteva ace pentru coc. Leagă-l apoi cu o eșarfă de mătase pentru a-l păstra lins, fără a-l electriza. Dimineața, pulverizează un spray pentru luciu cu apă termală.

Dacă vrei: bucle mari, răvășite

Care e soluția pentru bucle mari, răvășite seducător? Cea mai simplă e cea a codițelor împletite. Stilistul recomandă să îți speli părul seara și să îl usuci, dar nu complet. Apoi fie îl împletești într-o coadă spic, fie în două cozi. Părul ți se va usca complet peste noapte și se va ondula. Stai cu capul în jos și usucă-l câteva minute, a doua zi dimineață, pentru volum la rădăcină. Pulverizează puțin spray de volum la rădăcini apoi, soluția fiind perfectă pentru cele care au păr drept.

Femeile cu păr ușor ondulat pot folosi seara, înainte de culcare, puțină spumă pe părul umed, înainte de culcare. Te vei trezi cu păr ondulat lejer, pe care îl poți aranja cu ajutorul ondulatorului, la vârfuri. Înainte de a ieși din casă, folosește puțin spray cu apă de mare la vârfuri, și te vei bucura de o coafură sexy, foarte ușoară.

 

 

 

 


Distribuie
..