Tratament miraculos pentru tenul acneic! Vei avea o piele ca de bebeluș

Distribuie

Argila verde, denumită și „Pământul miraculos”, provine din distrugerea chimică a unor roci, dar are o compoziție asemănătoare cu cea a corpului uman. Acest miracol al naturii acționează acolo unde găsește un dezechilibru și se concentrează să remedieze răul.

Ingredient preferat în poțiunile de frumusețe ale celebrei regine Cleopatra, argila are proprietăți absorbante și de regenerare de-a dreptul uimitoare. Aplicată pe piele, îndepărtează toate substanțele impure și microorganismele toxice de la nivelul pielii.

Este antiseptică și antibiotică, are putere mare de regenerare celulară, ceea ce o face cel mai de succes remediu în problemele tenului acneic. Absoarbe și reglează secreția de sebum, fără a agresa epiderma; are acțiune de cicatrizare și calmare în tratarea problemelor tenului normal, mixt, gras.
O mască de argilă verde de două ori pe săptămână va face o exfoliere a celulelor moarte de la suprafața pielii, lăsând epiderma tânără, curată și sănătoasă.

De mare ajutor în curele de slăbire

Aplicată pe corp, absoarbe toxinele și impuritățile de la suprafața pielii, îmbunătățind vizibil silueta, fără a fi necesară intervenția bisturiului. Îmbogățește circulația și îndepărtează depozitele de grăsime.
Singura condiție pentru a obține rezultate vizibile după tratamentul cu argilă verde este să fie făcut constant: în cazul tenurilor acneice, de două ori pe săptămână, timp de cel puțin o lună;  în cazul celorlalte tipuri de ten, părului sau siluetei, o mască săptămânală este suficientă.
Rețete în casă

Mască dezinfectantă pentru ten gras: amestecă doua lingurițe de argilă verde pudră cu puțină apă minerală până obții o pastă onctuoasă. Aplic-o pe tenul demachiat, cu mâinile foarte curate, evitând zona ochilor. Lasă pasta să se usuce în aer liber, aproximativ 20 de minute, apoi clătește bine cu apă călduță. Aplică apoi crema ta hidratantă.

Mască purifiantă pentru ten gras: într-un bol, amestecă trei lingurițe de argilă verde pudră cu trei lingurițe de ulei de alune. Adaugă puțină apă minerala pentru a obține o pastă omogenă. Aplică această compoziția pe față, las-o să acționeze timp de 20 de minute după care clătește.

revistafelicia.ro.


Distribuie
..