Zodiile care renunță cu greu la o relație. Atunci când trec printr-o despărțire, întreaga lume li se prăbușește

Distribuie

Fie că tu ai avut inițiativa despărțirii, fie că el te-a părăsit, niciodată nu va fi ușor. După atâta timp în care ai împărțit viața la doi, este greu să te trezești deodată singură. 

Dacă unii privesc despărțirea ca pe un nou început și își găsesc mai ușor puterea pentru a trece prin această etapă dificilă, pentru alții acest moment este cu adevărat o grea încercare. Trebuie să știi că și acest capitol este puternic influențat de astre.

Iată care sunt zodiile care fac cu greu față unei despărțiri. Văd doar negru în fața ochilor și li se pare că le-a căzut cerul în cap. Tu ești printre ei?

Capricorn 

Pentru un Capricorn, imaginea înseamnă totul atunci când se pune problema unei despărţiri. Nu îi place să îşi exprime sentimentele, aşadar chiar dacă pare că e în regulă, el e, de fapt, distrus în interior. Faptul că nu spune ce simte este un mod foarte nesănătos de a acţiona.

 

Berbec

Un Berbec va trata o despărţire ca pe un joc. El e foarte competitiv şi va face tot ce poate pentru a ieşi câştigător în toate treaba asta, indiferent ce ar înseamn acest lucru.

Taur

Taurul este foarte sensibil şi pasional atunci când vine vorba de relaţii. Are o personalitate intensă şi când trece printr-o despărţire, nu face faţă prea bine.

Rac

Racul este o zodie care se lasă adesea copleşită de emoţii. Când trece printr-o despărţire, devine extrem de dramatic. Poate părea că întreaga lui lume a fost întoarsă cu susul în jos şi rareori vede partea bună a lucrurilor.


Distribuie
..