Zodiile care preferă o relație pe termen scurt

Distribuie

În timp ce unii nativi se stabilesc la casa lor încă de la o vârstă fragedă, alții preferă relațiile pe termen scurt. Fără angajamente, fără compromisuri! Află dacă te numeri printre cei pentru care dragostea poate fi doar…de-o vară! 

Berbec

Pentru nativul Berbec, relațiile amoroase sunt frumoase doar la început. Atunci e fiorul iubirii, fluturii în stomac care vin și pleacă. Când intervine monotonia, nativul Berbec pare să se plictisească și să își dorească o nouă provocare. Îi place să cunoască oameni noi alături de care să se distreze. Preferă o relație pe termen scurt dar intensă în detrimentul uneia lungi și lipsită de pasiune.

Gemeni

Nativul Gemeni este cunoscut de toată lumea ca fiind cel mai nestatornic semn zodiacal în dragoste. Asta pentru că nu se poate decide dacă simte ceva sau nu cu adevărat pentru o persoană. Ba mai mult, poate să fie atras de mai multe persoane în același timp, așa că nu poate avea o relație pe termen lung. Îi place să socializeze, dar mai mult îi place să filtreze, fiind prins într-un joc al seducției.

Săgetător

Dacă există o persoană care trăiește pentru libertate și aventură, atunci nativul Săgetător este cu siguranță. Este un explorator înnăscut, așa că nu are vreme de pierdut cu relațiile serioase. Dacă i se întâmplă să se îndrăgostească, o face pentru că e atras fizic de acea persoană, își îndeplinește scopul, apoi pleacă mai departe. Pare dur, însă vrea să își mențină independența, iar o relație l-ar constrânge.

Vărsător

Nativul Vărsător este liber și extrem de sociabil, dar nu poate fi înțeles de orice persoană. Are obiective atât de mari referitoare la viața sa și la evoluția sa încât nu are timp să se gândească la dragoste. Preferă relațiile pe termen scurt, din care să învețe câte ceva și greu se atașează emoțional. Este o persoană mai rece, însă știe că așa îi este cel mai bine, căci nu poate fi rănită.

Pești

Nativul Pești își face cu greu o relație de lungă durată din pricina personalității tale ușor ciudate. Îi place să trăiască mai mult singur, în propria lume și cu greu se desprinde de universul său. În momentul în care întâlnește pe cineva, are așteptări mult prea mari, astfel că ajunge să fie dezamăgit.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..