Zodiile care iubesc cel mai intens

Distribuie

Când vine vorba de dragoste, fiecare iubește în felul lui, unii mai mult, alții mai puțin. Indiferent de intensitatea sentimentelor, îți poți da seama rapid dacă cineva s-a îndrăgostit de tine sau nu. Din punct de vedere zodiacal, există un top al zodiilor care sunt cele mai bune la capitolul iubit. 

Berbec

Nativul Berbec este fruntaș la capitolul dragoste și asta pentru că iubește cu tot sufletul și se dedică total. Deși este impulsiv și își deschide cu greu sufletul față de persoana dragă, atunci când o face, se poate spune că este cel mai loial. Pentru el, dragostea înseamnă cel mai plăcut sentiment din lume, pentru care ar da orice la schimb. De asemenea, nu este bun numai ca iubit, dar și ca amant, căci reușește să păstreze totul în secret fără prea mult efort.

Taur

Nativul Taur este un conservator, care iubește în stil clasic. Are sentimente foarte pure și clare, încât nu ai cum să nu îți dai seama de intențiile sale încă de la început. Știe să cucerească și să se lase cucerit și știe să iubească cu pasiune. Îi plac lucrurile bine făcute, așa că își dă tot interesul ca partenerul să fie mulțumit și, chiar mai mult, impresionat. Îi place să își arate dovezile de iubere și nu suportă concurența în dragoste.

Rac

Deși are o stare emoțională fluctuantă, cu suișuri și coborâșuri, nativul Rac știe să iubească mai bine ca orice altă persoană. Este mult prea afectuos, tandru și delicat și știe să își facă partenerul să vibreze la intensitate maximă. Nu te poți plictisi în preajma lui, căci te sufocă cu iubire și îți arată cele mai frumoase lucruri pe care nu le știai până acum despre dragoste. Este un partener loial, care se implică în toate activitățile de cuplu.

Balanță

Nativul Balanță își dorește armonie cu toată lumea, așa că încearcă să fie cât mai iubitor cu semenii și să se facă plăcut. Când vine vorba despre dragoste, se transformă într-un sclav al iubirii, care ar face orice să mai trăiască o clipă de plăcere alături de persoana dragă. De aceea, este dispus să facă multe lucruri pentru a-i dovedi sentimentele, chiar dacă există și lucruri de care îi este teamă. Își asumă riscuri, însă vrea să primească același lucru înapoi.

Scorpion

Cu un șarm incontestabil, nativul Scorpion nu poate sta prea mult departe de dragoste, căci asta atrage în jurul său. Îi plac oamenii pasionali, la fel ca el, care își condimentează relația cu nebunie. În pat, nimeni nu îi egalează și nu se sfiesc să încerce tot felul de lucruri sau fantezii pe care le au. Nu se plictisesc ușor de persoana iubită și încearcă să o facă foarte fericită, însă sunt extrem de geloși și posesivi, așa că mare atenție cu ei!

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..