Zodiile care au cele mai mari şanse să se căsătorească în 2016

Distribuie

Mulţi dintre noi aşteaptă ani la rând ca să îşi întâlnească omul potrivit, alături de care să se vadă proiectaţi în viitor. Unii se căsătoresc mai repede, alţii mai greu.

Top 5 zodii care au cele mai mari şanse să se căsătorească în 2016

1. Gemenii: problemele în viaţa personală nu întârzie să apară în cazul vostru. Treceţi prin foarte multe schimbări, care vă vor face să suferiţi. Dar nu deznădăjduiţi, căci aveţi şanse mari ca în a doua parte a anului să întâlniţi persoana potrivită şi să vă puneţi pirostriile.

2. Leii: în sfârşit, te gândeşti şi tu să încetezi cu aventurile, şi începi să îţi doreşti să îţi găseşti o persoană serioasă, cu care să te căsătoreşti şi alături de care să îţi formezi o familie cât mai frumoasă.

3. Fecioarele: anul 2016 este un an prielnic vouă în sfera personală, ajutându-vă să treceţi peste toate obstacolele ce au stat şi stau în calea fericirii voastre. Cei care sunt singuri, trebuie să ştie că aceste relaţii, născute în 2016, au şanse mari de a duce la căsătorie.

4. Taurii: profitaţi din plin de prima parte a anului, fiţi mai abordabili/e, daţi şansă iubirii ce vă va apărea în cale. Nu rataţi dragostea, care vă bate la uşă! Fără să te aştepţi, vei întâlni exact acea iubire la care visezi încă din copilărie, acea iubire inocentă, plină de sinceritate, afecţiune, iubire, romantism şi respect.

5. Peştii: după ce vei trece peste o perioadă destul de grea din trecutul tău, în ceea ce priveşte viaţa amoroasă, pe la începutul-mijlocul anului 2016, ai toate şansele să îţi întâlneşti marea dragoste, care va fi ca un pansament pentru rănile produse în sufletul tău.
realitatea.net


Distribuie
..