Zodii înnebunite după sex. Cine sunt cei mai pasionali

Distribuie

Nativii din semne de foc sunt apreciaţi pentru înflăcărarea cu care se manifestă din punct de vedere erotic.

Chiar dacă sunt interesaţi mai mult de cantitate, decât de calitate, Berbecii conduc în topul semnelor de foc (Berbec, Leu, Săgetător) în ceea ce privește aceste zodii înnebunite după sex, dacă nu cumva un Săgetător cu imaginaţie bogată îi surclasează şi uneori le dă lecţii de amor. Combinaţiile Berbec-Leu sau Săgetător-Berbec etc., sunt de apreciat sexual doar ca aventuri pasagere şi memorabile.

Dintre zodiile de pãmânt (Taur, Fecioarã și Capricorn), cei mai senzuali nativi sunt Taurii, iar cele mai frigide sunt Fecioarele. Pudici, Taurii adorã intimitatea și sunt exagerat de geloși, însã oferã clipe de neuitat partenerilor. Aceste zodii pot fi „cotate” totuși toate ca zodii înnebunite după sex, deoarece chiar și frigida Fecioarã se gândește tot timpul la sex.

Zodii înnebunite după sex „colorat”

Datorită curiozităţii lor native, Gemenii acumulează nenumărate cunoştinţe despre arta de a iubi şi devin astfel un fel de enciclopedii ambulante. Ei se încadrează foarte bine în categoria acestor zodii înnebunite după sex. Din păcate, deşi apreciază fidelitatea, se plictisesc repede şi trec la alt partener. Balanţele au o ştiinţă aparte de flirta, de a atrage chiar fără să vrea o sumedenie de parteneri, pe care în realitate nu-i doresc.

Vărsătorilor le place să exploreze, să colecţioneze parteneri şi să inventeze jocuri sexuale. Toţi nativii din semne de aer au tendinţa să asimileze sexul cu un fel de joc, dar tocmai asta îi face mai atractivi. Toţi sunt apreciaţi ca zodii înnebunite după sex, pentru că nu folosesc partenerul ca pe un „instrument” cum fac nativii din semne de foc.

Zodii înnebunite după sex de orice fel

Ies în evidenţă nativii din semne de apă (Rac, Scorpion şi Peşti), care sunt uneori excesiv de romantici, iar alteori de-a dreptul sălbatici şi insaţiabili. Când vine vorba de zodii înnebunite după sex, se pare că Scorpionii se gândesc mai tot timpul la actul erotic şi sunt hiper excitabili (imaginaţia acestora este foarte bogată şi se apropie, dacă nu chiar depăşesc graniţa, către masochism ori sadism). Dacă nu sunt înşelaţi, vor păstra un partener până îi „storc” tot ce are de oferit sexual.

realitatea.net


Distribuie
..