Zodii care nu vor fi niciodată fericite

Distribuie

Fericirea este dezideratul fiecărei persoane în viață, motiv pentru care vânătoarea ei nu pare să înceteze niciodată. Unii se bucură și de lucrurile mărunte din viața lor, iar alții nu reușesc să o recunoască nici măcar atunci când o au în fața ochilor. Dar mai există și acele persoane care, indiferent de ce fac, nu reușesc să atingă fericirea.

Știai că semnul zodiacal sub influența căruia te-ai născut este indiciul care îți spune dacă vei fi vreodată fericită în viață? Află dacă te numeri printre zodiile care nu se vor simți niciodată împlinite!

Patru zodii care nu vor simți gustul fericirii în viață

Berbec

Deși nativii acestei zodii au parte de multe realizări în viața lor, totuși există ceva în interiorul lor care nu îi va lăsa niciodată să fie cu adevărat fericiți. Ei vor să pară împliniți în fața celor din jur, dar în sufletul lor altfel stau lucrurile. Ei nu reușesc să cunoască fericirea pentru că mereu va exista ceva de care nu vor fi mulțumiți.

Acest simbol astrologic luptă mult pentru ceea ce își dorește în viață, dar problema este că nu se poate bucura prea mult de reușită. Îl încânta mai mult traseul plin de adrenalină și provocări decât finalul glorios. Parcă nativii ar avea mereu nevoie de zbucium în viața lor. Dacă au parte de liniște și armonie, simt că se sting treptat. Bineînțeles, de vină este firea lor vulcanică.

Balanță

Fericirea parcă se încăpățânează să apară în viața Balanțelor, dar nici nativii nu se chinuie prea mult să o caute. Dimpotrivă, parcă încearcă să o alunge și atunci când este prin preajmă. Deși știu că nu ar trebui să se complice, pur și simplu nu rezistă tentației de a se implica în tot felul de încurcături.

Domeniul în care au cel mai mult de suferit este cel amoros. Norocul în dragoste le zâmbește amăgitor, iar apoi îi lasă când le este lumea mai dragă. Cu greu se mai refac după astfel de dezamăgiri, astfel că este ușor de înțeles de ce nu se mai pot bucura de nimic din jurul lor, nici măcar de lucrurile care chiar merită.

Capricorn

Și Capricorniise numără printre zodiile care nu vor fi niciodată fericite. Nativii acestui semn astrologic au atâtea aspirații profesionale și se implică atât de mult în muncă, încât lasă fericirea să treacă pe lângă ei. Au obiceiul să îi îndepărteze pe cei dragi din viața lor și să se ocupe mai mult de obsesiile lor legate de carieră.

Capricornii alungă fericirea din viața lor fără ca măcar să își dea seama, iar atunci când realizează ce au făcut, nu mai pot întoarce timpul înapoi. Dar ei măcar reușesc să își găsească împlinirea în reușitele profesionale și financiare.

Pești

Din păcate, Peștii nu recunosc fericirea nici măcar atunci când o au în fața ochilor. Schimbările bruște de dispoziție pe care le au deseori le întunecă mintea și îi fac să vadă viața diferit. Ei îi alungă cu ușurință pe cei dragi din viața lor, oameni care le pot asigura fericirea și împlinirea sufletească.

Nativii se închid deseori în carapacea lor și uită să se bucure de ceea ce le oferă viața frumos. În momentul în care își dau seama cât de mult au greșit, deja este prea târziu și nu mai pot schimba mare lucru. O altă bilă neagră în caracterul lor este că, deși pot lupta să obțină fericirea, nu fac acest lucru, ci așteaptă ca destinul să îi răsplătească mură-n gură.

Oricât de puține lucruri ne-ar oferi viața, important este să facem ca fiecare clipă să conteze. Se știe faptul că fericirea este efemeră, dar și că ea depinde numai de noi. Atunci când vei învăța să te bucuri de divahair.ro


Distribuie
..