Zodii care nu se vor căsători în următorii 5 ani

Distribuie

Oricât de adorabili ar fi unii oameni, pur și simplu nu sunt făcuți să ajungă în fața altarului. Cel puțin nu prea devreme. Este ceva în personalitatea lor și în alinierea astrelor care nu le permite să spună DA cu ușurință. Află care sunt și ce anume le face greu de luat în căsătorie.

Taurul este prea încăpățânat

Toată lumea care s-a născut în această zodie sau care a iubit un astfel de nativ știe că încăpățânarea este trăsătura dominantă a Taurului. Chiar dacă asta îl face, în unele momente, adorabil, tot încăpățânarea îl face pe Taur greu de dus în fața altarului. Nu pentru că el nu își dorește asta, ci pentru că este greu pentru cineva, oricât de îndrăgostit ar fi, să își petreacă viața în dezbateri. În plus, această zodie este destul de posesivă și s-ar stăpâni cu greu să nu preia controlul vieții celuilalt. Nu înseamnă, însă, că ești blestemată la singurătate, dacă ești Taur, iar dacă ești dispusă să faci un compromis, sunt șanse mari să convingi pe cineva să te ia de nevastă mai devreme de următorii 5 ani.

Vărsătorul este prea independent

Viața alături de cineva poate fi extrem de confuză pentru tine, deoarece îți place independența și nu ești dispusă să faci niciun compromis. Îți place să o iei întotdeauna pe drumul pe care ceilalți îl ocolesc, așa că toate discursurile despre căsătorie nu au nicio importanță pentru tine. Nu este vorba că nimeni nu ar vrea să te ia în căsătorie, ai stofă de soție și ești genul de femeie greu de uitat, doar că tu nu crezi pe nimeni destul de bun pentru tine, încât să îl păstrezi toată viața. Nu credem că este vreo șansă ca tu să te căsătorești în următorii 5 ani, dar cine poate ști! Ești destul de impulsivă!

femeie pe saltea

Nativul Gemeni este prea pesimist

Nativul Gemeni are două părți, care sunt într-o contradicție continuă, așa că nu este de mirare că ți-ai petrece viața între a spune DA și a spune NU. Pe de o parte, ți-ar fi teamă că viitorul tău soț s-ar putea schimba, după ce ați legaliza relația. Pe de altă parte, acest angajament ți se pare destul de distractiv. Problema este că nu reușești să ajungi la o concluzie și să iei o decizie, așa că jumătatea ta te va părăsi, înainte să ajungeți în fața altarului. Dacă devii mai responsabilă, când vine vorba de luarea deciziilor, poate vei reuși să îmbraci rochia albă.

 Săgetătorul este prea liberti

Una dintre trăsăturile cheie ale tale este setea de libertate și dorința de distracție. Nu vrei să te pierzi în iubirea pentru o altă persoană, așa că nu prea ești dispusă să ajungi în fața altarului. Pe tine te sperie și o relație un pic mai serioasă, așa că nu este de mirare că nu ești dornică să te căsătorești. Este nevoie de un bărbat cu adevărat special ca să renunți la toate lucrurile care te fac fericită. Cei mai mulți Săgetători visează să se cumințească și să aibă o familie, dar nu înainte de 50 de ani.

Leul așteaptă mereu ceva mai bun

Dacă ești în zodia Leu, ești o persoană loială, dar ești și arogantă, încrezătoare în forțele proprii și crezi că meriți tot ce e mai bun. Te îndrăgostești ușor, dar ajungi să simți, după un timp, că ai putea găsi ceva mai bun. Nu suporți să faci compromisuri, vrei să fii mereu în centrul atenției, așa că poți să înțelegi de ce viața cu tine ar fi destul de obositoare. Chiar dacă cineva este dispus să te suporte, ai tendința să înșeli, așa că sunt șanse mari ca bătrânețea să ți-o petreci singură.

 

Balanța este prea simadicoasă

La fel ca nativul Gemeni, și Balanța este destul de nehotărâtă, așa că va fi destul de greu să o facă cineva să spună DA. Căsătoria ți se pare una dintre cele mai mari provocări și oricât de romantică ai fi, nu te vezi având o familie. Nu îți dorești să te așezi la casa ta, nu vrei copii, ție îți place viața de femeie singură și independentă și nu te judecăm.

Nu înseamnă, însă, că dacă ești în una dintre aceste zodii, căsnicia îți va fi străină în următorii 5 ani. Dacă îți dorești cu adevărat, sunt șanse mari să se întâmple!

 

divahair.ro


Distribuie
..