Zodii care își găsesc jumătatea de sărbători

Distribuie

Sărbătorile de iarnă au o frumusețe aparte: cadouri, mii de lumințe, colinde și… pentru cele mai norocoase zodii, astrele au pregătit un cadou special: de Crăciun, unii nativi își vor găsi jumătatea. Vezi dacă te numeri printre ei.

Berbec

Sub armura de oameni reci, încăpățânați, puțin egoiști, se ascunde o inimă romantică ce tânjește după iubire și după momente speciale în doi. Pentru Berbeci, perioada sărbătorilor de iarnă este una cu totul specială, care nu ar mai avea același farmec, dacă alături nu ar fi și jumătatea lor. Vestea bună este că anul acesta Crăciunul te va găsi cu fluturi în stomac. Trebuie doar să fii dispus să vezi iubirea, atunci când destinul ți-o scoate în cale.

Gemeni

Firi aventuroase, Gemenii nu prea acordă importanță relațiilor, de aceea le este și greu să se implice prea mult într-o poveste de iubire. Însă cine nu ar vrea să aibă pe cine strânge în brațe de sărbători? De sărbători ai toate posibilitățile să întâlnești pe cineva care te va face să vezi cu alți ochi iubirea și relațiile de lungă durată.

Leu

Dacă de Crăciun sunt mari șanse să fii tot singur, de Anul Nou aproape sigur situația se va schimba. Dragostea va apărea ca un foc de artificii, așa că îți va fi imposibil să o ratezi. Trebuie doar să fii natural. Tocmai firea ta extrovertită te va ajuta să atragi atenția persoanei care îți va fi alături mult timp de acum înainte.

Rac

Semnul guvernat de Lună va avea parte de cea mai frumoasă surpriză din ultima perioadă. Racul va găsi jumătatea, însă povestea nu va fi deloc la fel de romantică, precum în filmele americane. Pur și simplu, cel care îți va fura inima va apărea pe neștiute, atunci când te aștepți mai puțin. Relaxează-te. Nu trebuie să faci nimic pentru a-i câștiga atenția. Naturalețea ta este cea care va cuceri.

Scorpion

Scorpionii care încă nu sunt implicați într-o relație vor fi în centrul atenției de sărbători. Deși de obicei nu sunt învățați să strălucească și să cucerească la o primă vedere, acum situația se schimbă complet. Îți place să flirtezi, însă dacă vrei să se lege o relație serioasă, trebuie să fii dispusă să ieși de sub carapacea ta și să treci la nivelul următor.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..