Zodii care gândesc în detaliu

Distribuie

Astrologia este un ghid perfect al personalităţii. Ea poate spune multe despre modul în care gândesc zodiile până la modul în care acestea acţionează. Află care sunt zodiile a căror subconştient nu „doarme“ niciodată. 

Gemeni

Există multe lucruri care se petrec în creierul nativului Gemeni. Tinde să gândească foarte mult şi să împărtăşească cu entuziasm gândurile sale cu alţii. De asemenea, îi place să socializeze, iar mintea lui nu se odihneşte niciodată. Se întâmplă adesea să se gândească la ce a spus sau la ceea ce a făcut în trecut. Nativul Gemeni adoră discuţiile aprofundate şi le urăşte pe cele superficial, în care nimeni nu are nimic de spus. Pentru el, lucrurile complicate sunt cele cu adevărat importante.

Fecioară

Fecioara este o persoană care caută întotdeauna detaliile şi perfecţiunea, verbul său specific fiind a analiza. Nu o deranjează să petreacă ore în şir documentându-se, deoarece învaţă mereu lucruri noi. Devine atât de prinsă în informaţii, încât nu se mai poate concentra asupra altor lucruri şi, uneori, poate da dovadă de neglijenţă în alte privinţe. Mintea sa caută să fie mereu conectată, mereu încărcată.

Scorpion

Nativul Scorpion este cunoscut pentru modul său de a controla lucrurile şi de a le analiza pe toate părţile. Este o persoană foarte sceptică de fel, aşa că are nevoie să îşi confirme multe fapte. Se gândeşte mereu la viaţa lui şi la tot ceea ce face, pentru a găsi un motiv determinant. Nimic nu poate trece neobservat. Se gândeşte la consecinţe şi mereu are un plan B, în caz de nereuşită.

Săgetător

Nativul Săgetător stă mult pe gânduri până ia o decizie, căci îi este puţin teamă de consecinţe. Colectează foarte multe informaţii, până îşi construieşte propriul puzzle favorabil. Îi place să petreacă timp gândindu-se la propria persoană, fără să mai ia în calcul şi acţiunile celor din jur. Pentru el, persoana lui este cea mai importantă.

Capricorn

Nativului Capricorn îi place să se asigure că totul e în regulă şi că toată lumea este în afara oricărui pericol. Nu îi place să fie luat prin surprindere, de aceea anticipează totul din timp. Obişnuieşte să planifice totul şi să se concentreze pe cele mai mici detalii, chiar dacă acestea îşi au sau nu rostul.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..