Zodii care fac sex la prima întâlnire

Distribuie

Ai vrea să știi câte șanse ai să îți cunoști mai bine partenerul încă de la prima întâlnire? Astrologii au făcut un top cu primele cinci zodii care fac dragoste la prima întâlnire. Posibil ca aceste informații să te ajute, cumva, să fii cu un pas înaintea celuilalt.

Nu e musai, dar următoarele semne astrale sunt mai predispuse să facă sex la prima întâlnire. De ce? Pentru că pun mare preț pe satisfacția personală și trăiesc clipa la intensitatre maximă. Te numeri și tu printre zodiile lipsite de prejudecăți?

Scorpion

Dintre toate semnele astrale, scorpionul este de departe cel mai pasional și mai avid de a urca pe culmile plăcerii dintre toate zodiile. De aceea, este dispus să facă sex și la prima întâlnire.
Cu toate că nu își cunoaște așa de bine partenerul, scorpionul nu poate rata o asemenea ocazie. Mai mult, încă de la început își scanează partenerul și trage o concluzie în ceea ce privește un posibil viitor al relației.

Taur

Pe locul secund în topul zodiilor care nu se dau înapoi de la sex pentru nimic în lume este taurul. Nativii din această zodie iubesc să facă sex și, dacă fizicul nu le-ar impune niște limite, ar încerca non-stop să-și satisfacă această plăcere.
Poate nu reușește să aibă tot timpul activitate, așa cum își dorește, dar sigur se visează în poziții noi și depășindu-și propriile recorduri.

Balanță

Nu sunt chiar așa ușor de convins să cedeze, dar și balanțele au o înclinație aparte pentru sexul încărcat de mister, cum este cel de la prima întâlnire. De fapt, nativii acestei zodii sunt recunoscuți că preferă sexul fără obligații, cu persoane necunoscute, pe care speră apoi să nu le mai vadă vreodată.
Sau, dimpotrivă, cu care vor o relație de lungă durată. În privința relației, cu balanțele nu poți niciodată ști sigur ce își doresc, dar în privința sexului, e clar, sexul de calitate este pe lista preferințelor.

Rac

Sensibili, mămoși, de casă, și caracteristicile cuminți pot continua mult și bine pentru nativii zodiei rac. Nu te lăsa păcălit(ă)! Racii se schimbă radical când vine vorba despre sex.
Surprinzător sau nu, acești nativi pot lăsa o persoană cu care a împărțit un pat câteva decenii pentru o partidă de sex promițătoare cu cineva necunoscut.

Fecioară

Perfecționiste din fire, fecioarele sunt recunoscute și pentru gândirea lor pragmatică asupra relațiilor sentimentale.
Poate fi greu de convins o fecioară sa-ți intre în așternuturi, dar nu imposibil, mai ales când ea e convinsă că mai bifează a făcută o sarcină importantă din zi, cum ar satisfacerea nevoilor hormonale.

Distribuie
..