Nativa din Rac îşi doreşte să-i răsfeţe pe cei din jur, bucuria lor fiind pentru ea un bun motiv de a continua cu gesturile frumoase.

Este cea mai mămoasă femeie din zodiac, tocmai de aceea ea poate îngriji pe oricine. Departe de a fi mama răniţilor, nativa din Rac nu poate sta deoparte atunci când vede pe cineva la ananghie. Deşi este o fire timidă, care se dă înapoi atunci când trebuie să ia iniţiativă, când trebuie să-şi ofere ajutorul, Racul nu stă pe gânduri.

 

Găteşte mai bine decât bucătarii profesioniştii şi are capacitatea de a-i strânge pe cei dragi în jurul mesei, datorită preparatelor ei extrem de gustoase.

Bandajează răni, şi la propriu, şi la figurat, îţi face ceaiul dacă ai răcit, ştie care sunt cele mai bune pastile pentru afecţiunile tale şi ştie cele mai tari trucuri naturiste pentru a-ţi ameliora starea de sănătate.

Are mereu grijă ca totul să fie călcat, curat şi ordonat la locul lui şi, mai ales, pune deoparte lucrurile care au pentru ea o valoare sentimentală: o eşarfă de la bunica, un ceas lăsat ”moştenire” de mama. Este foarte strângătoare, adună tot ceea ce i se pare căla un moment dat  i-ar putea fi de folos ei sau celor din jur.

Nu cere nimic în schimb pentru comportamentul ei protector, însă îşi doreşte cu ardoare să-i aibă pe toţi cei dragi în jurul ei. Iar grija şi atenţia pe care le-o alocă sunt modul ei de a-i ţine lângă ea.

Îşi învăluie soţul în iubire, pasiune, devotament, iar copiii sunt centrul universului ei. Cu părinţii sau rudele mai îndepărtate este la fel de atentă şi grijulie. Ştie ce cadouri să cumpere, este foarte creativă şi întotdeauna pregăteşte câte o surpriză, doar pentru a-i vedea cum se bucură pe cei de lângă ea.

clickpentrufemei.ro