Zodia care îţi va marca viaţa în 2016

Distribuie

Anul 2016 va fi unul plin de schimbări în cazul fiecărei zodii în parte. Însă toate aceste noutăți din viața noastră vor fi aduse sau înlesnite de un nativ despre care vom putea spune, când tragem linie, că ne-a marcat existența.

Berbec

Capricornul este semnul zodiacal care îți va marca existența în cursul lui 2016. Dacă ești într-o legătură spirituală cu acest semn, viața ta de acum încolo va decurge fără probleme, iar anul acesta va fi primul în care nu te vei mai obosi să găsești soluții. Capricornul în viața ta te va tempera, iar faptul că este rațional te va ajuta să vezi lucrurile foarte clar și să iei o decizie care își va schimba viața.

Taur

În cazul Taurilor, latura curioasă și pasională a Săgetătorului va fi decisivă pentru ca nativii acestui semn să ia o hotărâre pe care o amânau de multă vreme. Te vei reapuca de studii la care renunțasei sau te vei căsători anul acesta. Dacă nu cu un Săgetător care te iubește, atunci cu un alt nativ, însă Săgetătorul te va face să realizezi și să-l accepți pe bărbatul din viața ta.

Gemeni

Pentru nativul din Gemeni, Racul va fi un motiv de iluminare. Gemenii vor parcurge un drum spiritual pe care îl acceptă cu greu, dar în cele din urmă vor ceda. Își vor da seama care sunt adevăratele valori în viață, deci va fi un an al epifaniei. Iubirea și căldura cu care te va acoperi nativul zodiei Rac, pe care dacă nu l-ai cuboscut până acum urmează să-l întâlnești, te vor face să nu-ți mai dorești petreceri și câștiguri financiare, ci să îți întemeiezi o familie, scrie unica.ro.


Distribuie
..