Zodia care îți va frânge inima

Distribuie

Când vine vorba de iubire, cu zodiile nu e de glumit. Asta pentru că fiecare nativ în parte a făcut, măcar o dată în viață, pe cineva să sufere. Află care e zodia care îți va frânge inima și cum ar trebui să te ferești de ea. 

Berbec

Ești o persoană dinamică, impulsivă, care știe întotdeauna ceva, mai ales la capitolul relații. Însă va veni o zi în care cineva îți va pune capac, mai exact nativul Gemeni, de care s-ar putea să te îndrăgostești, ca mai apoi să afli că te-a înșelat cu altcineva mai bun. Și la capitolul prietenii, nativul Gemeni te va trăda, căci nu e o fire statornică, iar tu reușești să îi stârnești invidia.

Taur

Pentru tine, dragostea este cel mai bun lucru care ți se putea întâmpla vreodată. Ești o ființă pasională, care iubește din toată inima, însă ai grijă cu aceste sentimente puternice. Nativul Balanță va fi o reală neplăcere pentru tine, mai ales când vei vedea că nu e așa cum pretinde. Fii foarte atentă și la prietenii din zodiile Scorpion și Pești, căci îți dau târcoale și vor să te prindă pe picior greșit.

Gemeni

Nu îți place să bați pasul pe loc, ci mai degrabă să cucerești și cunoști cât mai multe persoane noi. Ai foarte mare grijă când vei fi cucerită, căci nativul Scorpion ți-a pus gând rău și vrea să te facă să suferi cu orice preț. De asemenea, dacă ai o amică în zodia Fecioară, încearcă să nu îi spui chiar toate secretele. Se poate să te trezești cu surprize…

Rac

Ești sensibilul zodiacului, iar inima ți-e cel mai ușor rănită, mai ales de nativul Berbec. Încearcă să stai cât mai departe de el și să îl eviți, căci dacă i-ai căzut în plasă, cu greu mai poți ieși din agonie. Mai mult, fii cu ochi în patru la prieteni și nu accepta orice provocare ce ți se propune, mai ales dacă vine din partea unui nativ Berbec.

Leu

Îți dorești cu orice preț să ieși în evidență, însă știi bine că tocmai această dorință te plasează în topul celor mai invidiate persoane. Printre cei care te invidiază și te vor face să suferi se numără și nativul Capricorn, care va profita de scopul tău, pentru a-ți intra sub piele și, apoi, să te batjocorească în văzul tuturor.

Fecioară

Tu nu stai prea mult la discuții, ci ești destul de fermă când ai ceva de spus. Unii ar spune că ești de neînduplecat, însă nu și la capitolul dragoste. Acolo ești mai ceva ca un mielușel. Și pentru că în viață nu ai mare noroc la acest capitol, vei întâlni tot felul de persoane care îți vor lăsa un gust amar. Printre ele, se numără și nativul Pești, care se va transforma într-o deziluzie cât ai clipi. Nu vă potriviți oricât veți încerca.

Balanță

Pretinzi că ești o persoană echilibrată, când de fapt, la tine în casă e un haos total. Exact așa e și în viață. Vrei să fie ordine, dar nu e. Nici în dragoste nu stai prea bine, pentru că fugi după mai multe persoane și nu vei prinde niciuna. Ei bine, în încercarea ta de a cuceri, ferește-te pe cât posibil de nativul Rac, deoarece vei avea mari probleme de comunicare cu acesta. Vei descoperi că este un laș și că preferă să se retragă din viața ta fără să îți mai spună nimic.

Scorpion

Nu ești foarte comunicativă, dar reușești să atragi persoane noi în viața ta. Însă, multe dintre ele râvnesc mai mult la poziția ta financiară decât la sufletul tău. În viață, s-ar putea să te confrunți cu situații de trădare gravă, mai ales din partea nativului Taur, care ar face orice să trăiască pe picior mare. De asemenea, ar trebui să fii atentă și la nativii Balanță, căci nu sunt cei mai de încredere prieteni pe care îi ai.

Săgetător

Ești o fire calmă și iubitoare, însă de multe ori ai avut parte de dezamăgiri în relația de cuplu. Fie nu erați pe aceeași lungime de undă, fie ceva te făcea să dai înapoi, lucrurile nu erau la locul lor. De curând, simți că ai descoperit dragostea adevărată, dar parcă tot nu ești convinsă în totalitate. Dacă partenerul tău este un nativ Pești, s-ar putea să ai ceva de furcă, așa că fii foarte atentă la modul în care comunici. Orice îi spui, se supără și ar fi în stare să îți arunce cuvinte grele, pe care să nu le poți uita.

Capricorn

Nu știi dacă destinul tău este să ai o familie sau să rămâi singură toată viața. Încă nu te-ai hotărât, căci nu prea a apărut nimeni care să te impresioneze până acum. Din caz că va apărea pe viitor, ai grijă să nu fie un nativ Scorpion, căci aceia sunt cei mai periculoși. Sunt atât de prefăcuți încât în față îți spun că te iubesc și pe la spate vorbesc deja cu o a doua persoană.

Vărsător

Ești mult prea ancorată în lumea ideilor, așa că nu îți pierzi timpul cu dragostea. De fapt, nici nu ai nevoie, căci părinții și frații te iubesc îndeajuns. Totuși, fii foarte atentă la pretendenți, mai ales la nativul Berbec, căci firea lui impulsivă te va scoate din minți. Să nu mai vorbim de comportamentul său grosolan, care te va dezamăgi complet.

Pești

Momentan, nu ești dispusă să oferi inima nimănui, motiv pentru care ai închis ușile dragostei. Din caz că te răzgândești, așteaptă până vei avea de unde alege și nu te grăbi la primul venit, mai ales dacă acesta este în zodia Leu. Firea lui dominatoare te va face să te simți ca o pasăre în colivie, iar spiritul tău creativ va avea de suferit.

clickpentrufemei.ro


Distribuie